Pages

Friday, January 28, 2011

glee? house? HIMYM?

boleh x kalau baru nak tengok glee?
season 1. 
hahahahak.


best ah gak citer ni.
actually, any cerita yang series pon best.

nak ulas ape, aku xtahu.
sebab series kan...
memang kena tengok dulu aa baru tahu kena selera ke x.

nak mengdonlod memang memerlukan tahap kesabaran yang tinggi.
kalau nak tengok kat youtube, lupakan jer la.
nipu je semua tuh..
semua suruh korang bukak link yang die kasi kat description akhirnya.
memang hamdol ah. benci benci.

so, last last aku menorrent ah. ape lagi..
memang simple gile.

tapi sekarang musim orang tengok how i met your mother.
member member dok cakap best sume.
teros rasa nak tengok jugak.
tahun depan aa..

ada aku kisah aku lambat tengok?
aku memang retro sikit. HAHA.

before tengok ni, aku tengok HOUSE.
tuh pon season 1 punye aku rasa.
kalau ada tayang kat AXN memang aku ah dok tercongok depan TV
memang favourite ah house.
inteligent gila. serious KAGUM.
tapi episode sikit jer, 
nanti ah tahun depan kalau ada masa aku donlod habis habisan. :)

erk, sekali banyak pulak cerita series aku bebelkan.
jangan marahh~

k lah bye.

4 comments:

Naqib Mohamad said...

haha! aku dah khatam HIMYM. glee je belum sebab xde membe yang tengok..

♥KHAIRI♥ said...

thumbs up for HIMYM =)

n i k l i s a said...

@Naqib Mohamad

aku pon ada berapa kerat je.
malas nye nak ngutip dgn member. kih kih

n i k l i s a said...

@♥KHAIRI♥

it seems like everybody loves HIMYM.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...