Skip to main content

glee? house? HIMYM?

boleh x kalau baru nak tengok glee?
season 1. 
hahahahak.


best ah gak citer ni.
actually, any cerita yang series pon best.

nak ulas ape, aku xtahu.
sebab series kan...
memang kena tengok dulu aa baru tahu kena selera ke x.

nak mengdonlod memang memerlukan tahap kesabaran yang tinggi.
kalau nak tengok kat youtube, lupakan jer la.
nipu je semua tuh..
semua suruh korang bukak link yang die kasi kat description akhirnya.
memang hamdol ah. benci benci.

so, last last aku menorrent ah. ape lagi..
memang simple gile.

tapi sekarang musim orang tengok how i met your mother.
member member dok cakap best sume.
teros rasa nak tengok jugak.
tahun depan aa..

ada aku kisah aku lambat tengok?
aku memang retro sikit. HAHA.

before tengok ni, aku tengok HOUSE.
tuh pon season 1 punye aku rasa.
kalau ada tayang kat AXN memang aku ah dok tercongok depan TV
memang favourite ah house.
inteligent gila. serious KAGUM.
tapi episode sikit jer, 
nanti ah tahun depan kalau ada masa aku donlod habis habisan. :)

erk, sekali banyak pulak cerita series aku bebelkan.
jangan marahh~

k lah bye.

Comments

Anonymous said…
haha! aku dah khatam HIMYM. glee je belum sebab xde membe yang tengok..
♥KHAIRI♥ said…
thumbs up for HIMYM =)
Nik Lisa said…
@Naqib Mohamad

aku pon ada berapa kerat je.
malas nye nak ngutip dgn member. kih kih
Nik Lisa said…
@♥KHAIRI♥

it seems like everybody loves HIMYM.

Popular posts from this blog

:(

salam. kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku? bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku. bye. :(

nescafe ais.

hebat x? si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais. but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010. sgt terox kan kakak srg ni? tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :)) * bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw *  :))

Minyak ikan yang sangatlah bagus untuk kesihatan

Penah dengar tak minyak ikan, fish oil, ect ect? Ape yang bagus sangat minyak ikan atay fish oil ni? Actually dalam minyak ikan ni ada omega-3.. Korang tau tak omega 3 ni banyaaaak sangat khasiat dia.. tapi yang sedihnya badan kita ni tak hasilkan omega 3 ni sendiri.. so penting actually untuk korang amik supplement omega 3 in ur daily diet. Disebabkan banyaknya khasiat omega 3 ni. Daily requirement is about 1000-2000mg per day So sehari boleh la nak consume 1 atau 2 tablet omegaguard 1 capsule omega guard ada 999mg (campuran DHA and EPA) Antara khasiat omega 3 ni ✅ kesihatan jantung - kurangkan radang so xde la senang dapat heart attack - kurangkan cholesterol and tekanan darah yg jugak akan kurangkan risiko dapat jantung block ✅ kesihatan otak - otak kita banyak made of fat. So bila kita makan omega guard ni yg good fat ni dia akan meningkat congnitivity otak kita. 😊 ✅ kesihatan sendi - maintain bone density - joint mobility - kurang rasa sakit sendi bila nak