Skip to main content

cupink

salam.

akhirnya.
selesai sudah aku meng-shopping kan diri ni.
beli things untuk mak ayah, adik adik. 

untuk mak, beli handbag. hope she likes it.
untuk ayah, beli kemeja. light orange. hope he likes it.
untuk adik lelaki, long. aku beli kemeja. i dont give it a damn whether he likes that or not. HAHAHA.
untuk adik lelaki lagi sorang, i beli sweater, since dia nak sangat kan... harapan sama macam kat atas.
untuk adik perempuan, aku beli bag sekolah. sure gila she will likes it. 

huahuahua. :)

n esok balik. yay for me.

k bye.

Comments

Iznie said…
wahh...shopping...kte ske giler shopping2 ni...hehehe

p/s: awk kena tagged award!~ sorry lambat bgtau...sbb iznie pun jrg online....huhu
nuraru said…
baik gler kakak ni. hahaha adik di sini mane hadiahnyer? wahahaha
Lovely Bella said…
waa bagus nyer.. heheh sronok kan kalo dpt beli sesuatu utk org tersayang.. :)
n i k l i s a said…
@Iznie

shopiing kat orang.
sedaaaap la jugakk an..
btw, thanx izni!
n i k l i s a said…
@nuraru

waa. ekin la kasi saya dulu. :P
n i k l i s a said…
@Lovely Bella

yaa. happy tgok mata dorang bersinar2 dapat hadiah..

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)