Skip to main content

makhluk itu kentut

sungguh.
semalam aku dengar benda tuh kentut.

berapa kali adik aku suruh dia tidor.
ajak dia tidor.

tapi dia bangun jugak.
adik aku ambik die bawak masuk tidor lagi.
last last dia bangun jugak.

tibe tibe aku dengar benda tuh kentut,
kuat gile weh.
macam manusia kentut.

brutttttt. pfft.

aku terkejut gila.
teros aku jerit kat adik aku.

'kakak dengar bunyi kentut.'
'kakak bau busuk'

adik aku terkocoh kocoh bangun ambik dia bawak g luar.
letak die kat luar.
then, dia basuh la taik yang terhasil itu. LOL.

hampeh tol la ko ni...
ko ingat bilik aku ni tempat buang najis ke?

makhluk durjana tuh kucing aku yang bernama OREO..

owhh, so u farted? boleh ko buat muka inesen macam tuh kan?
aku kucingkan kau baru kau tahu an oreo! dushhh!

tapi siries muka dia macam tuh.
aku baca mana entah, kalau kucing wat muka cam ni,
memang sah aa die kentut. HAHAHA.

btw, ayah aku cakap.
selama lama dia hidup, xpernah ag dengar kucing kentut.
so, aku n adik aku macam bangga aa.
LOL, ntah ape ape.

k lah, bye! hehe

Comments

syafeeq faXys said…
macma kucing aku jugak la.
rajin gile kentut.
mula2 x perasan jugak.
lama2 baru tau dia suka kentot.haha
haha, kucing kentut? fifiey pun tak pernah dgr;)
meow meow....comel.
n i k l i s a said…
@FIFIEY LYCHEE MARATION

haha. tuh aa..
bukan salo dapat dengar. rare

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)