Pages

Monday, January 24, 2011

contest blog paling cantik, comel dan kemas!

argghh, gua kena tag lagi. (kejadahhh tibe2 cakap gua?)
aku kena tag lagi.
tag buat contest.
thanx u alin! ikhlas wat ni. :)

tajuk die, 

CONTEST BLOG PALING CANTIK, COMEL DAN KEMAS !


syarat syarat die.
aku copy je dari blog tuan punye contest, farzana.
  1. jadi follower FARZANA FARZANTO.
  2. peserta perempuan digalakkan. kerana hadiah disediakan khas untuk blogger perempuan. kalau lelaki nak masok boleh juga. kalau tak kisah menang baju2 macam kat atas ni. haha (setiap pemenang boleh memilih hadiah or baju mengikut citarasa sendiri di Pelangiwardrobe Hannah. add dulu baru boleh tengok baju2 disana)
  3. ada 3 kategori iaitu blog paling cantik, comel dan kemas. setiap kategori mempunyai 1 pemenang sahaja.
  4. buat 1 entry tentang contest ni.
  5. tag kepada 5 orang rakan blogger anda.
  6. letak banner di side bar blog anda dan link kan terus ke entry ni.
  7. setelah selesai, tinggal kan link entry anda berkenaan dengan contest ni di komen entry ni. saya akan check setiap link yang sudah ditinggalkan.
  8. penyertaan bermula pada 10.1.2011 hingga 10.2.2011.
  9. dalam tempoh sebulan ni mungkin anda boleh gunakan masa ini untuk menghias blog anda.
so, tugas aku ialah follow, wat entri, tag 5 orang, letak banner kat sidebar(linkkan), komen entri tuhh. 
simple mimple je kot. hehe.

aku tag diadia, dia, dia, dan dia

tau x, terkejut aku bila tgok 500 lebih kot komen die..memang ramai giloss kot. 


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...