Skip to main content

pelakon faizal yusof meninggal.

salam.

kenal x ni sape?


yes! pelakon adamaya yang jadi pakwe lisa tuh kan.
yang obses gila dengan lisa tuhh.

tapi bukan nak cerita pasal die berlakon ke ape.
bukan ituh yang nak dicerita hari ni.

tapi ini.
PETALING JAYA: Pelakon Faizal Yusof telah meninggal dunia akibat serangan jantung di Hospital Pusrawi Kuala Lumpur pagi Sabtu.\ 
berita lanjut baca kat link bawah.  
tekan sini tau korang! 
aku macam xpercaya pon ada. muda lagi kan die..
innalillah. semoga roh arwah faizal yusof ditempatkan di kalangan mereka yang soleh.  
amin ya rabb.

k lah bye.

Comments

Ain Zulaikha said…
innalillahiwainnailaihiroji'un..

tak sangka kan.. kita ni tak tahu lah bila lagi..
fairus said…
Al-fatihah buat arwah.. Muda2 lagi dah meninggal. Sesungguhnya Allah kalau mahu menyabut nyawa, tak kira usia tua atau muda..
FH said…
innalillah..
ni yg berlakon cite tira misu tu gak eh? sedih nye..
n i k l i s a said…
@Ain Zulaikha

tuh la.. kena siapkan diri.
n i k l i s a said…
@fairus

tuh la. ilmu didada xsiap sepenuh lagi
n i k l i s a said…
@FH

aah. yang tiramisu tuhhh. agak la kan. sedihh
Anonymous said…
al-fatihah
Azmi said…
bila bila msa boleh mati kan??? owh takut pulak..bnyk dosa nih
ANATI SOKI said…
anat pun cm tak caya gak. tp nk wat cane kan. dah ajal die. alfatihah utnuk dia
hurm : takziah untuk keluarga arwah!

niklisa? arep follower baru kamu!

follow mr back k!

www.myamigosspace.blogspot.com
n i k l i s a said…
@miss_neeya

semoga dicucuri rhmat rohnya
n i k l i s a said…
@Azmi

tahu xpa. jom perbaiki diri. :)
n i k l i s a said…
@ANATI SOKI

tahu xpa.. bile bile jer kan mati ni
n i k l i s a said…
@arep_lockermonth

takziah2.

arep, xda pon kamu as follower aku.... hahahaha
armouris said…
takziah dan al-fatihah! info tentang serangan jantung di SIHAT SELALU - Bagaimana Serangan Jantung Terjadi

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)