Skip to main content

pelakon faizal yusof meninggal.

salam.

kenal x ni sape?


yes! pelakon adamaya yang jadi pakwe lisa tuh kan.
yang obses gila dengan lisa tuhh.

tapi bukan nak cerita pasal die berlakon ke ape.
bukan ituh yang nak dicerita hari ni.

tapi ini.
PETALING JAYA: Pelakon Faizal Yusof telah meninggal dunia akibat serangan jantung di Hospital Pusrawi Kuala Lumpur pagi Sabtu.\ 
berita lanjut baca kat link bawah.  
tekan sini tau korang! 
aku macam xpercaya pon ada. muda lagi kan die..
innalillah. semoga roh arwah faizal yusof ditempatkan di kalangan mereka yang soleh.  
amin ya rabb.

k lah bye.

Comments

Ain Zulaikha said…
innalillahiwainnailaihiroji'un..

tak sangka kan.. kita ni tak tahu lah bila lagi..
fairus said…
Al-fatihah buat arwah.. Muda2 lagi dah meninggal. Sesungguhnya Allah kalau mahu menyabut nyawa, tak kira usia tua atau muda..
FH said…
innalillah..
ni yg berlakon cite tira misu tu gak eh? sedih nye..
Nik Lisa said…
@Ain Zulaikha

tuh la.. kena siapkan diri.
Nik Lisa said…
@fairus

tuh la. ilmu didada xsiap sepenuh lagi
Nik Lisa said…
@FH

aah. yang tiramisu tuhhh. agak la kan. sedihh
Anonymous said…
al-fatihah
Unknown said…
bila bila msa boleh mati kan??? owh takut pulak..bnyk dosa nih
Anati Soki said…
anat pun cm tak caya gak. tp nk wat cane kan. dah ajal die. alfatihah utnuk dia
Luqman Zakaria said…
hurm : takziah untuk keluarga arwah!

niklisa? arep follower baru kamu!

follow mr back k!

www.myamigosspace.blogspot.com
Nik Lisa said…
@miss_neeya

semoga dicucuri rhmat rohnya
Nik Lisa said…
@Azmi

tahu xpa. jom perbaiki diri. :)
Nik Lisa said…
@ANATI SOKI

tahu xpa.. bile bile jer kan mati ni
Nik Lisa said…
@arep_lockermonth

takziah2.

arep, xda pon kamu as follower aku.... hahahaha
armouris said…
takziah dan al-fatihah! info tentang serangan jantung di SIHAT SELALU - Bagaimana Serangan Jantung Terjadi

Popular posts from this blog

:(

salam. kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku? bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku. bye. :(

Minyak ikan yang sangatlah bagus untuk kesihatan

Penah dengar tak minyak ikan, fish oil, ect ect? Ape yang bagus sangat minyak ikan atay fish oil ni? Actually dalam minyak ikan ni ada omega-3.. Korang tau tak omega 3 ni banyaaaak sangat khasiat dia.. tapi yang sedihnya badan kita ni tak hasilkan omega 3 ni sendiri.. so penting actually untuk korang amik supplement omega 3 in ur daily diet. Disebabkan banyaknya khasiat omega 3 ni. Daily requirement is about 1000-2000mg per day So sehari boleh la nak consume 1 atau 2 tablet omegaguard 1 capsule omega guard ada 999mg (campuran DHA and EPA) Antara khasiat omega 3 ni ✅ kesihatan jantung - kurangkan radang so xde la senang dapat heart attack - kurangkan cholesterol and tekanan darah yg jugak akan kurangkan risiko dapat jantung block ✅ kesihatan otak - otak kita banyak made of fat. So bila kita makan omega guard ni yg good fat ni dia akan meningkat congnitivity otak kita. 😊 ✅ kesihatan sendi - maintain bone density - joint mobility - kurang rasa sakit sendi bila nak

Preparations sebelom masuk kijee (HOUSEMAN, PEGAWAI PERUBATAN SISWAZAH UD41)

Things u have to get done before u lapor diri as pegawai perubatan UD41 *i posted this after i hv been a pegawai perubatan UD41 for almost 2 years already- hey im finishing soon- hee** Preparations ni memang agak memenatkan laa. Pfft. But untuk senang, just get it ready awal awal before u masuk kerja.  Ni my checklist. Boleh amik as a guide.  1) Bukak akaun kwsp 2) Buat pengesahan akaun gaji - pi bank of your own choice, cakap kat pegawai, i choose u! 3) Medical checkup 4) Passport pic 5) Labcoat 6) Cop - benda paling penting! 7) Nametag - kalau nak buat awal pon boleh, kat spital pulau pinang t boleh suruh department alat tulis buatkan, free jerr 8) and lots of photocopied documents - ic - akaun kwsp - pengesahan akaun gaji - med degree cert - sijil pendaftaran sementara - surat lantikan spa - surat lantikan kkm - surat setuju perlantikan - surat akuan sumpah - medical check up result Things~~ add up if u r going to pa