Skip to main content

MCQ punye turn.

salam.

demam. batuk. 
kenapa mesti datang tatkala saya last paper ni ?
dan semestinya saya HARUS bertahan! 
itu saja option nya sekarang, kan?

kuatkan semangat, jawab dan jawab.
then 11.20am habis exam balik makan ubat tidow.
xberani makan ubat takot mengantok pulak dalam hall nanti. haru betol.

ni semua salah ospee semalam.
sebenarnya salah saya x baca terrorly.

boleh kata ni ospee induced fever and cough. :(
saya seems relax je after exam semalam.
as if nothing happen, as if saya boleh terima apa yang saya buat.
tapi, otak saya ni xdapat nak tipu.
mesti badan saya dah stress gila, tuh la pasal boleh jadi demam apa semua. 
huu.

so, jap gi last paper. MCQ. 70questions.
meaning 70 x 5 = 350 statements to be answered as true or false.
350 statements. LOL, dont u think its too much?
apa apa hal, mari berjuang! 

k bye. :)

Comments

Fa said…
lisa,
all the best~
ujian je tu demam2 sgala.
ganbatte ne~
aja! aja! fighting!
n i k l i s a said…
@Fa

thanx fa. i love u. :)

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)