Pages

Wednesday, January 12, 2011

MCQ punye turn.

salam.

demam. batuk. 
kenapa mesti datang tatkala saya last paper ni ?
dan semestinya saya HARUS bertahan! 
itu saja option nya sekarang, kan?

kuatkan semangat, jawab dan jawab.
then 11.20am habis exam balik makan ubat tidow.
xberani makan ubat takot mengantok pulak dalam hall nanti. haru betol.

ni semua salah ospee semalam.
sebenarnya salah saya x baca terrorly.

boleh kata ni ospee induced fever and cough. :(
saya seems relax je after exam semalam.
as if nothing happen, as if saya boleh terima apa yang saya buat.
tapi, otak saya ni xdapat nak tipu.
mesti badan saya dah stress gila, tuh la pasal boleh jadi demam apa semua. 
huu.

so, jap gi last paper. MCQ. 70questions.
meaning 70 x 5 = 350 statements to be answered as true or false.
350 statements. LOL, dont u think its too much?
apa apa hal, mari berjuang! 

k bye. :)

2 comments:

Fa said...

lisa,
all the best~
ujian je tu demam2 sgala.
ganbatte ne~
aja! aja! fighting!

n i k l i s a said...

@Fa

thanx fa. i love u. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...