Pages

Tuesday, December 28, 2010

aku menang kalah artis.

salam.

aku ada buat poll tau.
so, kalau rajin boleh la buatkan.


kat sidebar blog aku ni.

nanti aku ulas resultnya. :)


btw, entri kali ni aku wat sesi mengutip award.
yahoo. dapat award. hot weh aku ni. (erk masuk bakul golek sndiri nampak) 

FIRST AWARD

awww thanx babe. terharu kot ko ingat aku. :)

task dia, 

1) ucapan anda
thanx to ika sebab kasi saya award ' the best follower' ni. aww. siriyes ika best. 

2) berikan 4 ciri wanita/lelaki idaman untuk dijadikan isteri/suami
- lelaki
- terer komputer
- terer masak
- manja cam ikan. wululwuwuw;

3) berikan 1 tips untuk mengekalkan hubungan dengan pasangan.
- er, kalau xpuas hati bagitahu jer. bincang elok elok. 

4) pernah anda terjumpa doa pendekat jodoh dan putus cinta
ada, tadi x ingat. sorii mehh.

5) letakkan 10 link pilihan anda dan bagitahu meraka telah memenangi award ni.
follower aku. sila amik kalau mahu.



SECOND AWARD

dari umar. thanx umar. 

cian tau umar ni. kena hentam dengan cik ju-on hari tuh.
nasib umar cam cool jer.
i love ur blog! :)
thanx kasi aku award ni! 



THIRD AWARD

banyak betol award dia kasi. 
yang dia tulis situ xda pon aku, tapi siriyes die jerit kat shoutbox aku.
aku rasa die copy paste jer kot. HHAHA.
tapi, dah orang kasi, appreciate la skit. :)

ada task, 

1) apa pendapat tentang blog umar?
best. aku suka. 

2) tempat yang paling nak lawat?
mekah, madinah. nak wat umrah or haji sana.

3) 3 perkara tentang diri anda
- sedang dalam minggu studi.
- final in 2 weeks time
- siriyes homesick bangat

4. tag kawan-kawan..


FOURTH AWARD

aww, comel nye baby ni. 

the last one for today. 
thanx ainu kasi aku award ni. :)

1) apa pendapat anda tentang blog pemberi award?
lawo, ada lagu lagi. :)

2) tunjukkan gambar desktop anda :


3) snap gamba anda sekarang xkira dalam apa jua keadaan.
gilo apo. malas den.

4) 3 word to describe si dia ( if u have any )
tat.tut.tet.
a saviour, person i can rely on, sharing machine with emotion.

5) 3 words to describe yourself
- unpredictable
- nerd
- lomokiddo
- ugly
- penyenyap.

6) anda selalu masak?
kalo kat U ni xleh la masak,kalao kat umah pon. xmasak gak. -.-
kesimpulan, xsuka masak.

7) tag 5 blogger yang chumil + sweet.


fuhh, setel jugak. :)

k lah bye bye.
yang kena tag, amik la. 

24 comments:

faiq said...

ada chance nk menang grammy award ni

Puteri Iqa Izyan said...

yeay! dah jawab poll dah. hehe

:-: Nizam27391 :-: said...

banyak glo award ko menang weh.. jeles aku.

s h a k i n a h said...

thx lisa...=)

hans said...

hohoho
macam2
banyak award

P/S : Laksa Sarawak Versi Alor Setar Memang Sedap

n i k l i s a said...

@faiq

HAHAHA. boleh plak an

n i k l i s a said...

@Puteri Iqa Izyan

thanx awak!

n i k l i s a said...

@:-: Nizam27391 :-:

HAHA. kalau mahu amik saje.

n i k l i s a said...

@s h a k i n a h

sama sama kyna. :)

n i k l i s a said...

@hans

orang kasi, amik saje lah. hehe

YOUsoF said...

Fuhh sekali combo la dia dapat.. TAHNIAH! teruskan semangat blogging tu ok! ;)

award ke-4 COMEL bangat!!

n i k l i s a said...

@YOUsoF

HAHA. da bpe juta tahun tunggu. kumpul2, update sekali.

tau xpa. comell bangat!

YOUsoF said...

Waah nasib baik tak berlumut award tu kan.. ;P

n i k l i s a said...

@YOUsoF

HAHA. lau lumut ku sental bagi kilat balik. :)

AyuE SurihanyOt said...

banyak betol award ko dpt..saing2 siti nurhalija ni..hehe

n i k l i s a said...

@AyuE SurihanyOt

siti pena dapat award 4 in one time ke? eceh. (pertanyaan bapak poyo. mahap la ye) hehe

YOUsoF said...

heheh semangat camtu yang kita cari.. ;D

Lovely Bella said...

waa tahniah byk nyer award.. hehehe

Ain Zulaikha said...

dah buat dah poll tu :) wah banyaknya award, dulu pun banyak dapat award, sekarang ni dah mlas dah nak buat award T_T sebab award yang sama T_T

tahniah..

n i k l i s a said...

@YOUsoF

ye awak! :)

n i k l i s a said...

@Lovely Bella

thanx u!

n i k l i s a said...

@Ain Zulaikha

thanx ain buat poll kita!
BANYAK SAngat sampai ko pon dah malas..
aku sikit2 boleh le nak wat entri kan.. hehehe

feeza_rashid said...

tenkiu babe!
nak amek semua a award. haha (tamak glew aku)
nway, tanx 4 tag.

n i k l i s a said...

@feeza_rashid

ko memang. minah award. HAHAHA.
amik jer.:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...