Skip to main content

sape nak kasi rm30 free?

salam. 

tau x sapa nak kasi?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


jawapan dia ialah..

kisah nya..
happy sikit hari ni.

sebab aku menang contest
yea, first time kot masuk contest.
bukan giftaway ye.contest.

dan aku menang
tuh yang best. :)

sesungguhnya, aku masuk contest yang aku berpotensi menang jer.
contest perempuan perempuan cantik memang aku xmasuk la kan.
sebab aku xcantik.
kalo aku masuk tu maknanya aku perasan aku cantik. -.-
(pemenda la aku merepek ni?)

ni BUKTINYA! 
gi la tengok.
blog ERA ni lawo ok.
kretif dan inovatif betol!

tapi kena sabar la sikit tgok slide show tuh. hehe.

cop cop. aku nak tayang gambar ni.
jangan muntah lak k.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

gambar kemenangan...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


tuah gambar ini. 

muka mintak penumbuk. amacam? rasa nak tumbuk x? hik hik.

ape saya menang?

saya tak menang motor macam abang power root.
saya menang topup rm30. layann.. weh.. cam layan dadah je syok nye. -.- 
thanx era. adik memang best siot lah! 

k lah. bye bye.

Comments

share top up kat aku rm10..kalo x aku bagi penumbuk yang ko mintak uh..hehehe..
eqa said…
pergh.. bleh ar share...
n i k l i s a said…
@:-: Nizam27391 :-:

hahaha. boleh boleh bla. kah kah
Ain Zulaikha said…
hohoohoho best gila menang.. :) tahniah..
n i k l i s a said…
@Ain Zulaikha


thanx ain. ko pon menang what. :)
Azmi said…
ho....share kedit sini sikit
wahhh..
bestnye.
share2 jum..
hehe
FH said…
fwaaaaah congrats. hehe :)
Pencacai Alim said…
sedekah kat aku skit yg fakir ni
:(

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)