Pages

Thursday, December 23, 2010

sape nak kasi rm30 free?

salam. 

tau x sapa nak kasi?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


jawapan dia ialah..

kisah nya..
happy sikit hari ni.

sebab aku menang contest
yea, first time kot masuk contest.
bukan giftaway ye.contest.

dan aku menang
tuh yang best. :)

sesungguhnya, aku masuk contest yang aku berpotensi menang jer.
contest perempuan perempuan cantik memang aku xmasuk la kan.
sebab aku xcantik.
kalo aku masuk tu maknanya aku perasan aku cantik. -.-
(pemenda la aku merepek ni?)

ni BUKTINYA! 
gi la tengok.
blog ERA ni lawo ok.
kretif dan inovatif betol!

tapi kena sabar la sikit tgok slide show tuh. hehe.

cop cop. aku nak tayang gambar ni.
jangan muntah lak k.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

gambar kemenangan...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


tuah gambar ini. 

muka mintak penumbuk. amacam? rasa nak tumbuk x? hik hik.

ape saya menang?

saya tak menang motor macam abang power root.
saya menang topup rm30. layann.. weh.. cam layan dadah je syok nye. -.- 
thanx era. adik memang best siot lah! 

k lah. bye bye.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...