Skip to main content

bahana salah taip.


aww comel!

-------------------------------------------------------------------

ada satu pasangan couple ni.
pakwe panggil makwe baby.
makwe panggil pakwe hubby.
wow! ssoooo  romantik.

ni sms track dorang satu hari yang hening tuh. 
layannnn

pagi pukul 8.

pakwe hantar sms kat makwe.
"good morning baby!"

=> makwe senyum senyum happy bahagia.  

tengah hari.

pakwe hantar lagi sms.
"hye. baby dah lunch belom?"

=> makwe bahagia. 

malam

pakwe sms lagi.
good night BABI!

makwe merajok seminggu x contact. huahuahua.

-----------------------------------------------------------------------------

alamak, sekali baby jadi BABI da.. =.=
jangan main main,
sekarang ni BABI pon orang wish good night.
terbaik dari ladang gandum betol.

hoho.


Comments

Izzati Sulaiman said…
i used to say bye as 'babai'

at the end of every chat i'll use babai.

it happened that i was in hurry to go to somewhere and i misspelled the 'babai' as babi without an 'a'.

terkejut keril, hahaha
izrin_anis said…
HAHAHA bodoh nyer pkwe..pgl nme kan senangggggggg~!
n i k l i s a said…
zatiee :

its happen to u jugak!
hahahaha.
mesti pelik je keril baca.
n i k l i s a said…
izrin,

ko jer yang suke pggil name.. ko an romentik!

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)