Pages

Friday, December 3, 2010

diskriminasi terhadap diriku.

assalamualaikum.

jom layan gamba moh before layan entry. :)



comel kan casing benda alah yang bernama i-phone ni?
ni yang jelous ni! wuwuw.

kalo nak tahu.
bila aku google 'kawai iphone casing' dengan tergesa gesa tadi
melambak lambak kuar. 
macam macam. rambang mata aku nak pilih.

then bila aku google 'kawaii nokia 5800' casing.
tau x apa yang keluar?
We did not find results for "kawai nokia 5800 casing". Try the suggestions below or type a new query above.


sedeh la cani.
diskriminasi kot.
tunggu la nanti aku tampal tampal bling bling sendiri kat hp aku tuh. 
aku celen sama itu iphone.

like seriously,
casing comel untuk hp ini xda ke?
xpon ada x sapa sapa nak kasi aku present iphone with the casing teros. 
(demand nampak. =.=)




woih lisa, study aaa. nak progress test (PT) jap gi kot.!!!





6 comments:

Asy_raAf said...

hp aku lg klasik~~~

Nur Areefah said...

xyah casing2 aih xD

AesyaZealous said...

jgn la sedih. jum join contest teka henpon :)

n i k l i s a said...

acap :

HAHA. hp clasic ade casing baru semart.

n i k l i s a said...

efa:

nak jugakkk!

n i k l i s a said...

aesya :

cool jer ni. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...