Skip to main content

bye bye grade B.

salam.

see. tengok tengok!

cari lah yang mana satu aku punye. hehe

alhamdulillah.. aku dapat ape yang aku target! :)
i am no longer a B student.

tapi need to work super hard lagi. yeah! 

rasa nak senyum senyum jer malam ni. im happy.



but still perjalanan masih jauh.
so, need to strive for excellency.

patient would need me later!
so, i must do the best
for the sake of them.

cehh, ayat nak poyo jer..

k bye. :)

Comments

Anisa Hang Tuah said…
woww
mesti dpt A+

tahniah
(:
bgosnya ko... berjaya dapat a... aish... xleh jadi nih.. sokmo kalah ngan ko jer..
n i k l i s a said…
@:-: Nizam27391 :-:


k, ko pon challenge ler aku! come on bebeh!
wany said…
huiyoo! congrats.hehee..

ni nanti bila aku da masuk, kene mintak tips drpd ko ni.
Nur Areefah said…
congrate dear...nanti bawak aku join geng A kau jugak ehhh ^_^
Ain Zulaikha said…
ni msti dapat lagi bagus dari B kan? wahhh tahniah


hai,if tak kisah vote Ain Zulaikha.blogspot di http://bpm-undip2.blogspot.com/ tq sy xpaksa k :)
.vna erman. said…
blog walking.btw,nice blog
feel free to follow my blog
http://www.vnazone.blogspot.com
~aida~ said…
tiba2 result aku pun masuk sekali..hahaha..
tumpang glemer..
n i k l i s a said…
@wany

thanx wany. :)
ala, aku ni biasa2 jer.. nak mintak2 tips pulak. -.-
n i k l i s a said…
@Nur Areefah

thanx efa syg. <3
jom kite geng A sume.. :)
n i k l i s a said…
@Ain Zulaikha

yep. bukan B la kan. :)
thanx ain.

okei, will do. insyaAllah
n i k l i s a said…
@~aida~

jom glemer same same. result ko mesti best an aida! (:
faiq said…
byr singgit kalo nk komen
Affan Ruslan said…
Salam.
Congrats, mesti A+ ni. huhu.
kat tempat aku ni susah betul nak dapat A+, nak kena dapat 90. huhu
n i k l i s a said…
@Affan Ruslan

A je pon. HAHA.
wahh. ko belaja katt mne ni? intec ehh..

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)