Skip to main content

bye bye grade B.

salam.

see. tengok tengok!

cari lah yang mana satu aku punye. hehe

alhamdulillah.. aku dapat ape yang aku target! :)
i am no longer a B student.

tapi need to work super hard lagi. yeah! 

rasa nak senyum senyum jer malam ni. im happy.



but still perjalanan masih jauh.
so, need to strive for excellency.

patient would need me later!
so, i must do the best
for the sake of them.

cehh, ayat nak poyo jer..

k bye. :)

Comments

Anisa said…
woww
mesti dpt A+

tahniah
(:
bgosnya ko... berjaya dapat a... aish... xleh jadi nih.. sokmo kalah ngan ko jer..
Nik Lisa said…
@:-: Nizam27391 :-:


k, ko pon challenge ler aku! come on bebeh!
Nik Lisa said…
@atiqah said

a pon bye2 b jugak. HAHA.
wany said…
huiyoo! congrats.hehee..

ni nanti bila aku da masuk, kene mintak tips drpd ko ni.
Nur Areefah said…
congrate dear...nanti bawak aku join geng A kau jugak ehhh ^_^
Ain Zulaikha said…
ni msti dapat lagi bagus dari B kan? wahhh tahniah


hai,if tak kisah vote Ain Zulaikha.blogspot di http://bpm-undip2.blogspot.com/ tq sy xpaksa k :)
Vna Erman said…
blog walking.btw,nice blog
feel free to follow my blog
http://www.vnazone.blogspot.com
madiha said…
tiba2 result aku pun masuk sekali..hahaha..
tumpang glemer..
Nik Lisa said…
@wany

thanx wany. :)
ala, aku ni biasa2 jer.. nak mintak2 tips pulak. -.-
Nik Lisa said…
@Nur Areefah

thanx efa syg. <3
jom kite geng A sume.. :)
Nik Lisa said…
@Ain Zulaikha

yep. bukan B la kan. :)
thanx ain.

okei, will do. insyaAllah
Nik Lisa said…
@~aida~

jom glemer same same. result ko mesti best an aida! (:
faiq said…
byr singgit kalo nk komen
Affan Ruslan said…
Salam.
Congrats, mesti A+ ni. huhu.
kat tempat aku ni susah betul nak dapat A+, nak kena dapat 90. huhu
Nik Lisa said…
@Affan Ruslan

A je pon. HAHA.
wahh. ko belaja katt mne ni? intec ehh..

Popular posts from this blog

:(

salam. kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku? bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku. bye. :(

nescafe ais.

hebat x? si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais. but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010. sgt terox kan kakak srg ni? tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :)) * bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw *  :))

Minyak ikan yang sangatlah bagus untuk kesihatan

Penah dengar tak minyak ikan, fish oil, ect ect? Ape yang bagus sangat minyak ikan atay fish oil ni? Actually dalam minyak ikan ni ada omega-3.. Korang tau tak omega 3 ni banyaaaak sangat khasiat dia.. tapi yang sedihnya badan kita ni tak hasilkan omega 3 ni sendiri.. so penting actually untuk korang amik supplement omega 3 in ur daily diet. Disebabkan banyaknya khasiat omega 3 ni. Daily requirement is about 1000-2000mg per day So sehari boleh la nak consume 1 atau 2 tablet omegaguard 1 capsule omega guard ada 999mg (campuran DHA and EPA) Antara khasiat omega 3 ni ✅ kesihatan jantung - kurangkan radang so xde la senang dapat heart attack - kurangkan cholesterol and tekanan darah yg jugak akan kurangkan risiko dapat jantung block ✅ kesihatan otak - otak kita banyak made of fat. So bila kita makan omega guard ni yg good fat ni dia akan meningkat congnitivity otak kita. 😊 ✅ kesihatan sendi - maintain bone density - joint mobility - kurang rasa sakit sendi bila nak