Skip to main content

ghrelin mengganas!

salam.


When you wave at the wrong person

slowly back away and hope no one noticed.

i did this sometimes!

---------------------------------------------------------------------------------------------------

macam mana ni?
nafsu membuak buak gila.

xboleh bla aihh.
dah beli kuey teow kungfu.
tapi bila ada kawan cakap nak keluar g pasar malam.
dalam kepala ni dok pikir lagi nak kirim ape ape ke x.
roti john pon sedap jugak ni. 

tolong la lisa. sudah sudah la makan. berpada pada la skit. 

cane la nak bagi ghrelin aku ni kureng skit.
aktif betol kot.
ade jual drug anti-ghrelin x?

oh ye, ghrelin tuh enzyme yang stimulate hunger ye.

 k, habis melalut. bye. 

eh, before that.
ade something untuk anda.

nah!


comel kan snoopy dan anak beranak die ni? :)

k bye. :)

Comments

wahaha.. yang wave at the wrong person tu.. aku xpenah wat.. tapi aku slalu senyum kat orang.. then tgok2 silap orang.. so cover2 senyum jer memanjang.. macam orang gler lak aku...huhu..
n i k l i s a said…
@:-: Nizam27391 :-:

HAHAHAHAHAHAHHAHA.
malu gile kot kalo jadi macm tuh..

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)