Pages

Wednesday, December 22, 2010

ghrelin mengganas!

salam.


When you wave at the wrong person

slowly back away and hope no one noticed.

i did this sometimes!

---------------------------------------------------------------------------------------------------

macam mana ni?
nafsu membuak buak gila.

xboleh bla aihh.
dah beli kuey teow kungfu.
tapi bila ada kawan cakap nak keluar g pasar malam.
dalam kepala ni dok pikir lagi nak kirim ape ape ke x.
roti john pon sedap jugak ni. 

tolong la lisa. sudah sudah la makan. berpada pada la skit. 

cane la nak bagi ghrelin aku ni kureng skit.
aktif betol kot.
ade jual drug anti-ghrelin x?

oh ye, ghrelin tuh enzyme yang stimulate hunger ye.

 k, habis melalut. bye. 

eh, before that.
ade something untuk anda.

nah!


comel kan snoopy dan anak beranak die ni? :)

k bye. :)

2 comments:

:-: Nizam27391 :-: said...

wahaha.. yang wave at the wrong person tu.. aku xpenah wat.. tapi aku slalu senyum kat orang.. then tgok2 silap orang.. so cover2 senyum jer memanjang.. macam orang gler lak aku...huhu..

n i k l i s a said...

@:-: Nizam27391 :-:

HAHAHAHAHAHAHHAHA.
malu gile kot kalo jadi macm tuh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...