Skip to main content

kenalkan.

salam.

last sunday, aku pergi sunway untuk berseronok sambil berjumpa dengan member ku yang bernama fad.
actually, fad ni roomate aku time kat matrix dulu. 
aku budak matrik perak ye. sape same?? sep sep! 
best kan matrix peraaaak tuh? love love.

selama setaon setengah x berjumpa.
akhirnya, we met. memang bercakap macam nak tercabut rahang aku rasa.

so, lets the story begins. xperlu la kan aku nak carita details aku buat apa.
so, lets let the pictures tell the story.



so, ni la fad! cun kan kawan aku sorang ni? akhirnya jumpa gak ko an. 
dah besar eh ko sekarang. dah pandai pakai selendang dahh.. aku bangga dengan kau fad! yeahh.
kite memang roomate yang bergaya. kan best kalau kite roomate sampai bila bila.
aku gelak je bila dengan ko. ko memang awesome gila la fad! 




ni gamba kitorang together2. happy sangat. tangkap gambar macam ape je. everywhere ot. snap snap and snap. teringat time matrix masa pergi picnic kat atas bukit tew kitorang amik gamba lompat lompat. 
owh rindu mehhh. rindu pqa n hana jue. 


walaupun, post ni nak cerita pasal kawan aku yang awesome tuh. aku selitkan jugak gamba aku yer. 
masalahnya, perlu ke? HAHA. 

ok lah. babai. harus mandi ye kawan kawan. :)

Comments

akuwanblur said…
macam adik beradik la korunk... huhuhu hope frenship lasts forever yopk
khairunnisa ♥ said…
best kan bila dah lama tak jumpa kawan ^__^
n i k l i s a said…
akuwanblur.

erk. ye ke? haha.
thx k.
n i k l i s a said…
khairunnisa,

haha. best woo. :)
chittysarah said…
weet2~~~
comel~~
dua2..
lalalla

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)