Pages

Tuesday, December 14, 2010

kenalkan.

salam.

last sunday, aku pergi sunway untuk berseronok sambil berjumpa dengan member ku yang bernama fad.
actually, fad ni roomate aku time kat matrix dulu. 
aku budak matrik perak ye. sape same?? sep sep! 
best kan matrix peraaaak tuh? love love.

selama setaon setengah x berjumpa.
akhirnya, we met. memang bercakap macam nak tercabut rahang aku rasa.

so, lets the story begins. xperlu la kan aku nak carita details aku buat apa.
so, lets let the pictures tell the story.



so, ni la fad! cun kan kawan aku sorang ni? akhirnya jumpa gak ko an. 
dah besar eh ko sekarang. dah pandai pakai selendang dahh.. aku bangga dengan kau fad! yeahh.
kite memang roomate yang bergaya. kan best kalau kite roomate sampai bila bila.
aku gelak je bila dengan ko. ko memang awesome gila la fad! 




ni gamba kitorang together2. happy sangat. tangkap gambar macam ape je. everywhere ot. snap snap and snap. teringat time matrix masa pergi picnic kat atas bukit tew kitorang amik gamba lompat lompat. 
owh rindu mehhh. rindu pqa n hana jue. 


walaupun, post ni nak cerita pasal kawan aku yang awesome tuh. aku selitkan jugak gamba aku yer. 
masalahnya, perlu ke? HAHA. 

ok lah. babai. harus mandi ye kawan kawan. :)

6 comments:

akuwanblur said...

macam adik beradik la korunk... huhuhu hope frenship lasts forever yopk

khairunnisa ♥ said...

best kan bila dah lama tak jumpa kawan ^__^

n i k l i s a said...

akuwanblur.

erk. ye ke? haha.
thx k.

n i k l i s a said...

khairunnisa,

haha. best woo. :)

chittysarah said...

weet2~~~
comel~~
dua2..
lalalla

n i k l i s a said...

sarah,

tngkiyu yah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...