Pages

Sunday, December 19, 2010

hidup berubah dengan groupsmore!

salam

pernah terfikir tak, 

"life aku sekarang ni bosan siot."

padahal, dulu dulu time sekolah rasa macam nak masuk u je sebab pikir university life la yang paling best.
boleh keluar suka hati. x terikat dengan undang undang sekolah ape sume. 

tapi jauh panggang ye dari api.

especially bagi student macam aku. 
pagi bangun, pergi kelas. petang baru balik. HOHO. malam malam study. 
woahh. bosan siot kot..!

bila hujung minggu, baru boleh keluar. keluar pon asyik buat the same things saje.
 buat ape? you all pon tahu kan. agak agak kita pernah jumpa tak kat KL cental, or pernah selisih x kat MID VALLEY. huahuahua.
pergi mall, jalan jalan tengok wayang dan makan. keluar macam tuh pon dah brapa banyak keluar duit. memang x berbaloi. 

memang, rasa nak try something new tuh memang ada.
tapi banyak lah pulak obstacle2 nye. obstacle paling besar, duit la kan. ape lagi. 
sedeh je.! 

kadang kadang rasa macam nak pergi try spa self pampering la konon. 
tapi bila tengok harga, teros macam emm xpe la kot. xnak la.. ape sume..

kadang kadang rasa macam nak makan besar.
tapi bila tengok pintu restoren kilat kilat kaler emas tuh pon dah xnak masuk.
mahal, xmampu. T_T sedeh kan macam ni?

nak enjoy tapi xmampu. urghh. loser gile! 

lagi satu, rasa macam nak pergi je main paintball ape sume.
at least nak try main la, kan? (ke aku je yang rasa macam ni)
tapi kalau dah satu session, sampai rm50.
macam xberbaloi kot.

 haih haih. otokajo? macam mana ni?

persoalan nya,

macam mana nak buat hidup kita ni lagi bermakna?

actually korang boleh tau.
sebab yang aku cakap atas tuh semua life aku before aku jumpa groupsmore.
korang nak tahu lebih, boleh usha ni. memang xrugi.

sebab dia macam bagi discount kat korang tau.
makanan rm17 lepas diskaun dapat rm7.
memang best la kan...
sape nak beli makanan rm17. kayo lah sangat kan...!
tapi kalo dah diskaun dapat rm7, memang aku pon bedal.

banana choc waffle. rm17-->rm7. wow wow wow. aku tengok pon terliur ni.

makanya, untuk mendapatkan kehidupan lebih bermakna tanpa perlu belanja lebih...
tekan lah sini. memang x rugi. :)

k bye.

12 comments:

Puteri Iqa Izyan said...

selalu jugak rase mcm tuh. bila dah capai tahap bosa gila gaban segala dewa dewi.. hehehe :P

p/s: best gile waffle!!! suke gile :P

n i k l i s a said...

@Puteri Iqa Izyan

nk try waffle mahal2 pulak. eceh. demand lak! HAHA

:-: Nizam27391 :-: said...

laaa... pomot rupenya... aisey.. bgos ar.. ko jadi ahli.. nanti leh ar blanja aku..

n i k l i s a said...

@:-: Nizam27391 :-:

mana ada promote. ini name dia sharing is caring.

aku tahu benda best, aku share la.

Ain Zulaikha said...

tulah, hari2 sama je kan kita punya rutin.. rupanya dul U lagi dasat.. huhuhu

sdap kot waffle tu T_T

n i k l i s a said...

@Ain Zulaikha

mmg buat diri ini terliur la.

FH said...

same la kite. cuti yg sgt membosankan. -.-"

n i k l i s a said...

@FH

apelagi. join la groupsmore tuhhh. banyak benda leh buat...!

NICK IRFAN said...

sedapnyer choc waffle tu...

n i k l i s a said...

@NICK IRFAN

dah makan pon lapa balik tgok banana choc waffle ni,.

Azmi said...

yummy..kau kena la blanja aku..hehe

n i k l i s a said...

@Azmi

aku pulak kena. kah kah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...