Pages

Sunday, December 26, 2010

cakia

the girl is so unlucky to have such a stupid admirer.

----------------------------------------------------------------------------

tag tag dan tag. 
saya telah di-tag oleh cakia atau name lain dia cokia. tapi bukan nokia ok.

so, here it is.. 

apakah status anda? 
what do u think. HAHA. yang pasti akan berkahwin dalam masa 5 tahun lagi jugak. insyaAllah.

ceritakan tentang diri anda 
( contoh : asal, pekerjaan, belajar di mana, bilangan anak, cita cita, bla bla bla)
niklisa, from kelantan darul naim. 
full time degree student. 2nd year. medic uitm. taun depan clinical. wawawa.  
bilangan anak? anak ape ni? anak baju? -.- 
cita cita, doctor yang berjaya. :)

ceritakan tentang blog anda ( promosi la sikit )
personal things jer.
aku cerita ape yang aku minat.
hal belajar aku. 
tempat mana aku meronggeng. dan macam macam lagi. :)

Apa pandangan anda tentang dunia blog?
xamik port sangat. maaf.
tapi kalau blogger sume boleh hidup harmoni, barulah best kan?

nasihat anda kepada rakan rakan yang baru nak buat blog.
tulis je pasal diri anda. ikhlas kan hati.
niat kenapa nak blogging itu penting... 
kalau nak share, do share sincerely.
kalau nak buat duit, buat dengan usaha. :)

nyatakan keunikan yang terdapat dalam blog anda?
blog ini senantiasa bertukar background. HAHA. -.-

sampai bilakah anda akan menulis blog dan impian anda dalam dunia blog?
bila aku rasa aku xnak share benda dengan sume orang.
impian, semoga aku xlupa blog aku ni. :)

TAG 4 orang?
awak awak awak dan awak. 

k dah. 
thanx cakia tag cakia





16 comments:

Anisa Hang Tuah said...

waah medic student
(:

ika puk puk said...

ade jugak org yg admirer smpai cmtu..hahahah

feeza_rashid said...

awak tu untuk aku gak an lisa syg!!!
hahaha.. (ayt mnje nk buat gak... plisssss~) *xmalu..

faiq said...

hehehe..ok la tu..sggp wat ape saje

n i k l i s a said...

@Anisa Hang Tuah

haah, medic student

n i k l i s a said...

@ika puk puk

tuh la. idiot.

n i k l i s a said...

@feeza_rashid

HAHA. aah, ko la feeza. :)

n i k l i s a said...

@faiq

makan taik pon sanggup. mmg bodow laa

feeza_rashid said...

sayang kau lebyh!!!! hahahhaha :p

n i k l i s a said...

@feeza_rashid

syg ko gak! :)

Ain Zulaikha said...

pandai lisa ni.. :)

n i k l i s a said...

@Ain Zulaikha

pndai? cam nak gila da belajar medicine ni.

Iznie said...

wahh!! nak kawen 5 tahun lagi? cayalah...hehe
insya Allah...doakan kebahagiaan awak! :)

er...yg bce ni kena tag juga ke? hehe
thnks2...ske2....!!

n i k l i s a said...

@Iznie

gatal kan? xsabar2 nak kawen lak. HAHA.

wat la. :)

FH said...

haha stupid admire mmg sgt meng-annoying-kan. haha

n i k l i s a said...

@FH

tau xpa. like we gonna fall for him if he does something that completely idiot.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...