Skip to main content

cakia

the girl is so unlucky to have such a stupid admirer.

----------------------------------------------------------------------------

tag tag dan tag. 
saya telah di-tag oleh cakia atau name lain dia cokia. tapi bukan nokia ok.

so, here it is.. 

apakah status anda? 
what do u think. HAHA. yang pasti akan berkahwin dalam masa 5 tahun lagi jugak. insyaAllah.

ceritakan tentang diri anda 
( contoh : asal, pekerjaan, belajar di mana, bilangan anak, cita cita, bla bla bla)
niklisa, from kelantan darul naim. 
full time degree student. 2nd year. medic uitm. taun depan clinical. wawawa.  
bilangan anak? anak ape ni? anak baju? -.- 
cita cita, doctor yang berjaya. :)

ceritakan tentang blog anda ( promosi la sikit )
personal things jer.
aku cerita ape yang aku minat.
hal belajar aku. 
tempat mana aku meronggeng. dan macam macam lagi. :)

Apa pandangan anda tentang dunia blog?
xamik port sangat. maaf.
tapi kalau blogger sume boleh hidup harmoni, barulah best kan?

nasihat anda kepada rakan rakan yang baru nak buat blog.
tulis je pasal diri anda. ikhlas kan hati.
niat kenapa nak blogging itu penting... 
kalau nak share, do share sincerely.
kalau nak buat duit, buat dengan usaha. :)

nyatakan keunikan yang terdapat dalam blog anda?
blog ini senantiasa bertukar background. HAHA. -.-

sampai bilakah anda akan menulis blog dan impian anda dalam dunia blog?
bila aku rasa aku xnak share benda dengan sume orang.
impian, semoga aku xlupa blog aku ni. :)

TAG 4 orang?
awak awak awak dan awak. 

k dah. 
thanx cakia tag cakia





Comments

Anisa said…
waah medic student
(:
ade jugak org yg admirer smpai cmtu..hahahah
feeza_rashid said…
awak tu untuk aku gak an lisa syg!!!
hahaha.. (ayt mnje nk buat gak... plisssss~) *xmalu..
faiq said…
hehehe..ok la tu..sggp wat ape saje
Nik Lisa said…
@feeza_rashid

HAHA. aah, ko la feeza. :)
Nik Lisa said…
@faiq

makan taik pon sanggup. mmg bodow laa
feeza_rashid said…
sayang kau lebyh!!!! hahahhaha :p
Nik Lisa said…
@Ain Zulaikha

pndai? cam nak gila da belajar medicine ni.
Iznie said…
wahh!! nak kawen 5 tahun lagi? cayalah...hehe
insya Allah...doakan kebahagiaan awak! :)

er...yg bce ni kena tag juga ke? hehe
thnks2...ske2....!!
Nik Lisa said…
@Iznie

gatal kan? xsabar2 nak kawen lak. HAHA.

wat la. :)
FH said…
haha stupid admire mmg sgt meng-annoying-kan. haha
Nik Lisa said…
@FH

tau xpa. like we gonna fall for him if he does something that completely idiot.

Popular posts from this blog

:(

salam. kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku? bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku. bye. :(

nescafe ais.

hebat x? si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais. but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010. sgt terox kan kakak srg ni? tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :)) * bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw *  :))

Minyak ikan yang sangatlah bagus untuk kesihatan

Penah dengar tak minyak ikan, fish oil, ect ect? Ape yang bagus sangat minyak ikan atay fish oil ni? Actually dalam minyak ikan ni ada omega-3.. Korang tau tak omega 3 ni banyaaaak sangat khasiat dia.. tapi yang sedihnya badan kita ni tak hasilkan omega 3 ni sendiri.. so penting actually untuk korang amik supplement omega 3 in ur daily diet. Disebabkan banyaknya khasiat omega 3 ni. Daily requirement is about 1000-2000mg per day So sehari boleh la nak consume 1 atau 2 tablet omegaguard 1 capsule omega guard ada 999mg (campuran DHA and EPA) Antara khasiat omega 3 ni ✅ kesihatan jantung - kurangkan radang so xde la senang dapat heart attack - kurangkan cholesterol and tekanan darah yg jugak akan kurangkan risiko dapat jantung block ✅ kesihatan otak - otak kita banyak made of fat. So bila kita makan omega guard ni yg good fat ni dia akan meningkat congnitivity otak kita. 😊 ✅ kesihatan sendi - maintain bone density - joint mobility - kurang rasa sakit sendi bila nak