Pages

Sunday, December 19, 2010

Contest Edit Picture Paling Cantik

salam. 

I'M JOIN
(cukup besar x dik? hehe.)

buang tabiat ke ape, tibe tibe dok im join ni. =.=
sebenarnye aku masuk contest nih ha. tibe tibe nak masuk kontest. 
hadiah tempat pertama tuh amat menarik jiwa raga kuh la.
mahu topup, akak tengah kering ni dik. HOHO.
info lebih sal kontest ini, pegi sini okay.
TEKAN SINI untuk pergi ke blog adik manis lalu menjoinkan diri anda. oyeah!


aku dah follow tiga tiga.
dah like fanpage.
dah send pic kat fanpage. 

dan gamba yang ku nak pertaruhkan ialah....

kerek x muka daku? rasa cam bagi penumbuk pon ada. =.=

tapi ni originally from niklisa. :)

serba sedikit pasal gamba di atas :
effect, crossprocess
name, niklisa
cartoon, menatang giraffe nak jatuh. padan muka! 
extra, background belakang di posterized kan. oyeahh!

siap dah kot. lau x, inform ye era. :)

10 comments:

Raji berkata said...

awat xletak skali effect lomo yg kau bru blajar tuh
hohoho

lawa font cmnih
ak crik xjmpe owh =.="

n i k l i s a said...

@Raji berkata

crosspeocess ni pon cam lomo2 gak. hehe.

lawo ke? thanx. hehe

Puteri Iqa Izyan said...

oyeah.. pandai :))

goodluck :D

n i k l i s a said...

@Puteri Iqa Izyan

hee. kata kita pandai lak. thanx2

:-: Nizam27391 :-: said...

pasal ada gambar girafee?

n i k l i s a said...

@:-: Nizam27391 :-:

aku men letak jer. comel kan?

:-: Nizam27391 :-: said...

haha.. ingatkan sebab ada saper2 sebut pasal giraffe kat ko... or sebab ko rindu nak gi zoo..

hehe.. comey2... macam aku gak.. tapi giraffe tinggi cket dari aku ar ofkos..

n i k l i s a said...

@:-: Nizam27391 :-:

haha. xahh.

men pick je.
giraffe tinggi sikit, bukan tinggi banyak ke? HAHA

Miza Yusof said...

good luck lisa :)

n i k l i s a said...

@Miza Yusof

thanx miza. <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...