Skip to main content

Contest Edit Picture Paling Cantik

salam. 

I'M JOIN
(cukup besar x dik? hehe.)

buang tabiat ke ape, tibe tibe dok im join ni. =.=
sebenarnye aku masuk contest nih ha. tibe tibe nak masuk kontest. 
hadiah tempat pertama tuh amat menarik jiwa raga kuh la.
mahu topup, akak tengah kering ni dik. HOHO.
info lebih sal kontest ini, pegi sini okay.
TEKAN SINI untuk pergi ke blog adik manis lalu menjoinkan diri anda. oyeah!


aku dah follow tiga tiga.
dah like fanpage.
dah send pic kat fanpage. 

dan gamba yang ku nak pertaruhkan ialah....

kerek x muka daku? rasa cam bagi penumbuk pon ada. =.=

tapi ni originally from niklisa. :)

serba sedikit pasal gamba di atas :
effect, crossprocess
name, niklisa
cartoon, menatang giraffe nak jatuh. padan muka! 
extra, background belakang di posterized kan. oyeahh!

siap dah kot. lau x, inform ye era. :)

Comments

Raji berkata said…
awat xletak skali effect lomo yg kau bru blajar tuh
hohoho

lawa font cmnih
ak crik xjmpe owh =.="
n i k l i s a said…
@Raji berkata

crosspeocess ni pon cam lomo2 gak. hehe.

lawo ke? thanx. hehe
oyeah.. pandai :))

goodluck :D
n i k l i s a said…
@Puteri Iqa Izyan

hee. kata kita pandai lak. thanx2
pasal ada gambar girafee?
haha.. ingatkan sebab ada saper2 sebut pasal giraffe kat ko... or sebab ko rindu nak gi zoo..

hehe.. comey2... macam aku gak.. tapi giraffe tinggi cket dari aku ar ofkos..
n i k l i s a said…
@:-: Nizam27391 :-:

haha. xahh.

men pick je.
giraffe tinggi sikit, bukan tinggi banyak ke? HAHA

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)