Pages

Friday, December 17, 2010

Day 3 – Your idea of the perfect first date.

salam.

tajuk ni kalau boleh aku nak elak. sebab aku malas nak bercerita hal hal macam ni sebenarnya.
tapi sekali sekala ape salahnya. dah lama gak xada post pasal hati perasaan aku. biar aku saje yang tahu. siapa istimewa di hati. siapa yang bertakhta di hati di saat ini. xperlu nak gebang kat semua orang. xspecial lah kan. kalau berteka teki tuh lagi best aku rasa.

so, my idea of perfect first date.
1. pakai secantik yang mampu. first impression itu penting. mandi wangi wangi. pakai bedak. pakai perfume. baju kemas dan lain lain.
2. cakap macam xda suara. slow sangat, sopan la konon. kah kah kah. padahal suara jantan xkeluar lagi neh. HEHE.
3. malu malu. first time kan? mesti lah malu macam ape jer. next date dah xberapa nak malu dah...
4. time makan, makan sikit yang amat. konon xnak tunjuk diri yang pelahap sebenarnya. 
5. menjadi wanita melayu terakhir di abad ini. jalan sopan, duduk sopan segala segala nya lah sopan. 
kesimpulannya, first date adalah hari yang penuh dengan pura pura. serius aku cakap. HAHA.

first date memang best. sebab first time kan? 
tapi mesti rasa janggal yang amat sebab first time kan..

jadi bagi aku xda makna nya first date ko perfect sebab ko akan penuh dengan pura pura.
hek hek. aku pon kot.

future husband, jom pergi funfair. :)


8 comments:

akuwanblur said...

Bila si dara malu-malu segan2,
si jejaka tergoda dan terpaut..

hope our love will lasts with happy ending

NurLiyana said...

hahaha.memang xleh blah oo..
ey lisa.kamu xcuti kah?

n i k l i s a said...

@akuwanblur

yeah. agak nye la kot. asal laki suke pompuan sopan2 eh? cam xbest jer. erk!

our love. eh eh. no no. u and ur love, me n my love oka. ecehhh.

n i k l i s a said...

@NurLiyana

ape yg xboleh bla nye yann?

ouh, saya x cuti lah. why? miss me already?

LeeyanaTheKim said...

yaloh..bla g mau lepak g kbmol nih?
jap g sy mau kua ngn zati.haha~ =)

n i k l i s a said...

@LeeyanaTheKim

kbmol meme xdapat la. hoho.
cuti bule 1 nanti. wuwuwuw.

waa. jelesnye saya. kamu meninggalkan daku. HUHU

:-: Nizam27391 :-: said...

jommm layan funfair... lama gler xmain funfair... mesti ko rndu naik merry go round an...

n i k l i s a said...

@:-: Nizam27391 :-:

merry go round ke, rumah hantu ke. sume sume la. waaaa. nak sangat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...