Pages

Friday, December 17, 2010

LOVE LIKE WOE

salam.

jangan salah faham ye. walaupon tajuk post LOVE LIKE WOE. xbermakna ye aku nak bercerita pasal LOVE yang like woe. aku tengah sedih ke ape sebab love ke. tidak sama sekali yer. 

baca sampai habis baru tahu kenapa tajuk macam gituh. hehe.

sebenarnya, hari ni lagi sekali aku kena tag. kali ni dari ustad arip. name gelaran this guy.
dulu, kadang kadang kitorang lepak sini. situ lah aku kenal ustad ni. 
walaupon panggil ustad jangan lah salah paham. perangai xmacam ustad pon. 
erk. jujur pulak kan? hehe.

so, syarat tag nya ialah.

1. pasang earphone ke, speaker ke.. bukak winamp or ape2 jer la. masukkan koleksi lahu korang.
2. PENTING! mode kan as shuffle-play okay.
3. jawab soalan berdasarkan tajuk lagu. untuk soalan seterusnya, klik next dan seterosnya. paham kan?

so, soalan nya ialah.

  • if someone say 'is this okay?' you say? JUST A DREAM nelly
  • how would you describe yourself? DECODE paramore
  • what do u like in guy/girl? I LIKE IT enrique iglesias
  • how do u feel today? NEED YOU travie mcCoy
  • what is your life's purpose? THE TRUTH Kris allen
  • what is your motto? LIKE A G6 far east movement
  • what do your friends think about you? PLEASE DONT GO mike posner
  • what do you think of your parents? AIRPLANES bob n halley william
  • what do you think about very often? IF I HAD YOU adam lambert
  • what is 2+2? USE SOMBODY king of leon
  • what do you think about your bestfriend? FIREWORK katy perry
  • what do you think about the person you like? GRENADE bruno mars
  • what is your life story? CAREFUL paramore
  • what do you want to be when you grow up? PRAY justin beiber 
  • what will you dance at your wedding? FORGET YOU cel lo
  • what will they play on your funeral? RAISE YOUR GLASS pink
  • what is your biggest fear? WE ARE WHO WE ARE kesha
  • what will u post this as? LOVE LIKE WOE the ready set
okay. im done. 
memang mengarut lah kan? tapi percaya lah lagu lagu yang kat atas ni semua best best. gi lah download okay.
and now u know dah la kenapa tajuk post ni macam ni.

akhir nye, mangsa tag adalah.
selamat buat tag. :)

ps : aku pena buat kot tag ni. post ini!

 

2 comments:

:-: Nizam27391 :-: said...

kena cari lirik tiap lagu nih.. then tgok dengan soalan uh,..baru leh dapat jawapan.. hehe..

n i k l i s a said...

@:-: Nizam27391 :-:

xde lahhh. aku men tulis je lagu yang aku next next tuhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...