Skip to main content

LOVE LIKE WOE

salam.

jangan salah faham ye. walaupon tajuk post LOVE LIKE WOE. xbermakna ye aku nak bercerita pasal LOVE yang like woe. aku tengah sedih ke ape sebab love ke. tidak sama sekali yer. 

baca sampai habis baru tahu kenapa tajuk macam gituh. hehe.

sebenarnya, hari ni lagi sekali aku kena tag. kali ni dari ustad arip. name gelaran this guy.
dulu, kadang kadang kitorang lepak sini. situ lah aku kenal ustad ni. 
walaupon panggil ustad jangan lah salah paham. perangai xmacam ustad pon. 
erk. jujur pulak kan? hehe.

so, syarat tag nya ialah.

1. pasang earphone ke, speaker ke.. bukak winamp or ape2 jer la. masukkan koleksi lahu korang.
2. PENTING! mode kan as shuffle-play okay.
3. jawab soalan berdasarkan tajuk lagu. untuk soalan seterusnya, klik next dan seterosnya. paham kan?

so, soalan nya ialah.

  • if someone say 'is this okay?' you say? JUST A DREAM nelly
  • how would you describe yourself? DECODE paramore
  • what do u like in guy/girl? I LIKE IT enrique iglesias
  • how do u feel today? NEED YOU travie mcCoy
  • what is your life's purpose? THE TRUTH Kris allen
  • what is your motto? LIKE A G6 far east movement
  • what do your friends think about you? PLEASE DONT GO mike posner
  • what do you think of your parents? AIRPLANES bob n halley william
  • what do you think about very often? IF I HAD YOU adam lambert
  • what is 2+2? USE SOMBODY king of leon
  • what do you think about your bestfriend? FIREWORK katy perry
  • what do you think about the person you like? GRENADE bruno mars
  • what is your life story? CAREFUL paramore
  • what do you want to be when you grow up? PRAY justin beiber 
  • what will you dance at your wedding? FORGET YOU cel lo
  • what will they play on your funeral? RAISE YOUR GLASS pink
  • what is your biggest fear? WE ARE WHO WE ARE kesha
  • what will u post this as? LOVE LIKE WOE the ready set
okay. im done. 
memang mengarut lah kan? tapi percaya lah lagu lagu yang kat atas ni semua best best. gi lah download okay.
and now u know dah la kenapa tajuk post ni macam ni.

akhir nye, mangsa tag adalah.
selamat buat tag. :)

ps : aku pena buat kot tag ni. post ini!

 

Comments

kena cari lirik tiap lagu nih.. then tgok dengan soalan uh,..baru leh dapat jawapan.. hehe..
n i k l i s a said…
@:-: Nizam27391 :-:

xde lahhh. aku men tulis je lagu yang aku next next tuhh

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)