Skip to main content

autoplay again.

salam.

hari tu aku blogwalking. 
bnyk la jugak bloggers2 (ade s ok, so mmg bnyk la ) 
yg merungut2 sal pasang lagu yg autoplay kat blog..
kirenye, kalo masok blog, dgr lagu la. tersekat2 lak tuh.
(sape suh line xelok! hehe)
dan rasa bosan.

aku terasa kot. 
tuh yg aku da xwat autoplay.
tp, aku rasa bosan lah.
bile masok blog je da xda music ape2. 

so, i autoplayed it again. 

plus, aku suke kot usha blog kalo ade music.
 ade la hiburan skit.
n xda la sunyi sgt.
da la rumah aku ni da ckop sunyi da.
=.=

to those yg msok blog ni bosan dgr lagu, im so sorry. 
aku suka kot.

okie? ^_^

letak lagu kat blog childish ke? hurm. 
i dont think so.

Comments

-fArAh- said…
best ape dgr lagu time blogwalking..
boring??ne ade..
n i k l i s a said…
kita rasa bes.
org len myb x.

depends aa.

mmg pelik, tp tuh la mnusia. huahua
diyanah said…
haha lisa.
sy antara org tak suka dkt lagu dekat blog.
sebab sy selalu on lagu sy sendiri dekat laptop lepas tu kalau tengah blogwalking dkt blog yg ada lagu, lagu tu kacau lagu yg sy tgh play dkt laptop.
ala manusia banyak kot, susah nak puaskan hati semua orang. buat apa yang awak rasa selesa sudah.
lama aku xdengar lagu kat blog ko.. hehee
faizu said…
its our blog...lets put it on our way..=)
syafeeq said…
aku x suke,
tapi blog ko ni macam blog wajib aku stalk aa.
haha.aku xkisah walau sekat2.
Nur Areefah said…
aku bukak banyak2 tab terus so lagu akan berkecamuk.
tapi aku tak kisah je if ada orang nak pasang.sebab aku mmg mute time blog walking hoho
pARK_lee YAN said…
btol2~xpelah..mereke yg xsuke tu biakan aje..
nak wat cne kan..xleh puaskan ati sume org~
^__^
pARK_lee YAN said…
btol2~xpelah..mereke yg xsuke tu biakan aje..
nak wat cne kan..xleh puaskan ati sume org~
^__^
kak...
klo akak msuk blog saya,
lagu dier autoplay x?
plz bgtau sy k??
just nak tau..
tengs !
;DD
n i k l i s a said…
diyanah.

haha. owh. awk da psg lagu. ptotla pon cam xsuke.
saya jenis yg mmg xpsg lagu. sbb tuh suke je kalo blog ade lagu.
tuh la. do wat we like an?
n i k l i s a said…
nzm, tp ko xperasan pon kan?
n i k l i s a said…
faizu, yea. btol tuh.
n i k l i s a said…
feeq, lol. blog bes an. mstila bace. :P
n i k l i s a said…
efa, kalo rasa susah cari jalan jgn susahkan. bgos tindakan anda. :D
n i k l i s a said…
yan, yea.. kita puaskan hati kita dulu. huahuahua
n i k l i s a said…
frhana, done. cek u chatbox. :D
Fakhrur Razi said…
hohoho ak ske gi blog yg ad lgu
bole gak tau lagu per depa nih minat
kalau ad lgu best2 bole donload
ak dh lme dop update pasai lagu2 baru nih xD
go lisas owl sitis =.=
n i k l i s a said…
raji

kan?
think positive la. jgn men hentam je kata bosan jadah.
kita cube nk puaskan hati org dgn xautoplay kan.
but, rasa xbes la pulak.

so, tuka balik.

life needs change. bru leh tau mne suit kita da best.
apa yang aku xperasan?? xde... lama xdengar sebab aku bukan gne tenet umah aku.. aku curi line tenet org len.. lagu per sume xleh jalan.. dier block ot.. tu yang xleh dgar...

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)