Skip to main content

autoplay again.

salam.

hari tu aku blogwalking. 
bnyk la jugak bloggers2 (ade s ok, so mmg bnyk la ) 
yg merungut2 sal pasang lagu yg autoplay kat blog..
kirenye, kalo masok blog, dgr lagu la. tersekat2 lak tuh.
(sape suh line xelok! hehe)
dan rasa bosan.

aku terasa kot. 
tuh yg aku da xwat autoplay.
tp, aku rasa bosan lah.
bile masok blog je da xda music ape2. 

so, i autoplayed it again. 

plus, aku suke kot usha blog kalo ade music.
 ade la hiburan skit.
n xda la sunyi sgt.
da la rumah aku ni da ckop sunyi da.
=.=

to those yg msok blog ni bosan dgr lagu, im so sorry. 
aku suka kot.

okie? ^_^

letak lagu kat blog childish ke? hurm. 
i dont think so.

Comments

-mIsS fArAh- said…
best ape dgr lagu time blogwalking..
boring??ne ade..
Nik Lisa said…
kita rasa bes.
org len myb x.

depends aa.

mmg pelik, tp tuh la mnusia. huahua
diyanah said…
haha lisa.
sy antara org tak suka dkt lagu dekat blog.
sebab sy selalu on lagu sy sendiri dekat laptop lepas tu kalau tengah blogwalking dkt blog yg ada lagu, lagu tu kacau lagu yg sy tgh play dkt laptop.
ala manusia banyak kot, susah nak puaskan hati semua orang. buat apa yang awak rasa selesa sudah.
lama aku xdengar lagu kat blog ko.. hehee
Ḏαᾔṧα said…
its our blog...lets put it on our way..=)
syafeeq faXys said…
aku x suke,
tapi blog ko ni macam blog wajib aku stalk aa.
haha.aku xkisah walau sekat2.
Nur Areefah said…
aku bukak banyak2 tab terus so lagu akan berkecamuk.
tapi aku tak kisah je if ada orang nak pasang.sebab aku mmg mute time blog walking hoho
Liyana said…
btol2~xpelah..mereke yg xsuke tu biakan aje..
nak wat cne kan..xleh puaskan ati sume org~
^__^
Liyana said…
btol2~xpelah..mereke yg xsuke tu biakan aje..
nak wat cne kan..xleh puaskan ati sume org~
^__^
kak...
klo akak msuk blog saya,
lagu dier autoplay x?
plz bgtau sy k??
just nak tau..
tengs !
;DD
Nik Lisa said…
diyanah.

haha. owh. awk da psg lagu. ptotla pon cam xsuke.
saya jenis yg mmg xpsg lagu. sbb tuh suke je kalo blog ade lagu.
tuh la. do wat we like an?
Nik Lisa said…
nzm, tp ko xperasan pon kan?
Nik Lisa said…
faizu, yea. btol tuh.
Nik Lisa said…
feeq, lol. blog bes an. mstila bace. :P
Nik Lisa said…
efa, kalo rasa susah cari jalan jgn susahkan. bgos tindakan anda. :D
Nik Lisa said…
yan, yea.. kita puaskan hati kita dulu. huahuahua
Nik Lisa said…
frhana, done. cek u chatbox. :D
Raji and Yeen said…
hohoho ak ske gi blog yg ad lgu
bole gak tau lagu per depa nih minat
kalau ad lgu best2 bole donload
ak dh lme dop update pasai lagu2 baru nih xD
go lisas owl sitis =.=
Nik Lisa said…
raji

kan?
think positive la. jgn men hentam je kata bosan jadah.
kita cube nk puaskan hati org dgn xautoplay kan.
but, rasa xbes la pulak.

so, tuka balik.

life needs change. bru leh tau mne suit kita da best.
apa yang aku xperasan?? xde... lama xdengar sebab aku bukan gne tenet umah aku.. aku curi line tenet org len.. lagu per sume xleh jalan.. dier block ot.. tu yang xleh dgar...

Popular posts from this blog

:(

salam. kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku? bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku. bye. :(

Minyak ikan yang sangatlah bagus untuk kesihatan

Penah dengar tak minyak ikan, fish oil, ect ect? Ape yang bagus sangat minyak ikan atay fish oil ni? Actually dalam minyak ikan ni ada omega-3.. Korang tau tak omega 3 ni banyaaaak sangat khasiat dia.. tapi yang sedihnya badan kita ni tak hasilkan omega 3 ni sendiri.. so penting actually untuk korang amik supplement omega 3 in ur daily diet. Disebabkan banyaknya khasiat omega 3 ni. Daily requirement is about 1000-2000mg per day So sehari boleh la nak consume 1 atau 2 tablet omegaguard 1 capsule omega guard ada 999mg (campuran DHA and EPA) Antara khasiat omega 3 ni ✅ kesihatan jantung - kurangkan radang so xde la senang dapat heart attack - kurangkan cholesterol and tekanan darah yg jugak akan kurangkan risiko dapat jantung block ✅ kesihatan otak - otak kita banyak made of fat. So bila kita makan omega guard ni yg good fat ni dia akan meningkat congnitivity otak kita. 😊 ✅ kesihatan sendi - maintain bone density - joint mobility - kurang rasa sakit sendi bila nak

Preparations sebelom masuk kijee (HOUSEMAN, PEGAWAI PERUBATAN SISWAZAH UD41)

Things u have to get done before u lapor diri as pegawai perubatan UD41 *i posted this after i hv been a pegawai perubatan UD41 for almost 2 years already- hey im finishing soon- hee** Preparations ni memang agak memenatkan laa. Pfft. But untuk senang, just get it ready awal awal before u masuk kerja.  Ni my checklist. Boleh amik as a guide.  1) Bukak akaun kwsp 2) Buat pengesahan akaun gaji - pi bank of your own choice, cakap kat pegawai, i choose u! 3) Medical checkup 4) Passport pic 5) Labcoat 6) Cop - benda paling penting! 7) Nametag - kalau nak buat awal pon boleh, kat spital pulau pinang t boleh suruh department alat tulis buatkan, free jerr 8) and lots of photocopied documents - ic - akaun kwsp - pengesahan akaun gaji - med degree cert - sijil pendaftaran sementara - surat lantikan spa - surat lantikan kkm - surat setuju perlantikan - surat akuan sumpah - medical check up result Things~~ add up if u r going to pa