Skip to main content

autoplay again.

salam.

hari tu aku blogwalking. 
bnyk la jugak bloggers2 (ade s ok, so mmg bnyk la ) 
yg merungut2 sal pasang lagu yg autoplay kat blog..
kirenye, kalo masok blog, dgr lagu la. tersekat2 lak tuh.
(sape suh line xelok! hehe)
dan rasa bosan.

aku terasa kot. 
tuh yg aku da xwat autoplay.
tp, aku rasa bosan lah.
bile masok blog je da xda music ape2. 

so, i autoplayed it again. 

plus, aku suke kot usha blog kalo ade music.
 ade la hiburan skit.
n xda la sunyi sgt.
da la rumah aku ni da ckop sunyi da.
=.=

to those yg msok blog ni bosan dgr lagu, im so sorry. 
aku suka kot.

okie? ^_^

letak lagu kat blog childish ke? hurm. 
i dont think so.

Comments

-fArAh- said…
best ape dgr lagu time blogwalking..
boring??ne ade..
n i k l i s a said…
kita rasa bes.
org len myb x.

depends aa.

mmg pelik, tp tuh la mnusia. huahua
diyanah said…
haha lisa.
sy antara org tak suka dkt lagu dekat blog.
sebab sy selalu on lagu sy sendiri dekat laptop lepas tu kalau tengah blogwalking dkt blog yg ada lagu, lagu tu kacau lagu yg sy tgh play dkt laptop.
ala manusia banyak kot, susah nak puaskan hati semua orang. buat apa yang awak rasa selesa sudah.
lama aku xdengar lagu kat blog ko.. hehee
faizu said…
its our blog...lets put it on our way..=)
syafeeq said…
aku x suke,
tapi blog ko ni macam blog wajib aku stalk aa.
haha.aku xkisah walau sekat2.
Nur Areefah said…
aku bukak banyak2 tab terus so lagu akan berkecamuk.
tapi aku tak kisah je if ada orang nak pasang.sebab aku mmg mute time blog walking hoho
pARK_lee YAN said…
btol2~xpelah..mereke yg xsuke tu biakan aje..
nak wat cne kan..xleh puaskan ati sume org~
^__^
pARK_lee YAN said…
btol2~xpelah..mereke yg xsuke tu biakan aje..
nak wat cne kan..xleh puaskan ati sume org~
^__^
kak...
klo akak msuk blog saya,
lagu dier autoplay x?
plz bgtau sy k??
just nak tau..
tengs !
;DD
n i k l i s a said…
diyanah.

haha. owh. awk da psg lagu. ptotla pon cam xsuke.
saya jenis yg mmg xpsg lagu. sbb tuh suke je kalo blog ade lagu.
tuh la. do wat we like an?
n i k l i s a said…
nzm, tp ko xperasan pon kan?
n i k l i s a said…
faizu, yea. btol tuh.
n i k l i s a said…
feeq, lol. blog bes an. mstila bace. :P
n i k l i s a said…
efa, kalo rasa susah cari jalan jgn susahkan. bgos tindakan anda. :D
n i k l i s a said…
yan, yea.. kita puaskan hati kita dulu. huahuahua
n i k l i s a said…
frhana, done. cek u chatbox. :D
Fakhrur Razi said…
hohoho ak ske gi blog yg ad lgu
bole gak tau lagu per depa nih minat
kalau ad lgu best2 bole donload
ak dh lme dop update pasai lagu2 baru nih xD
go lisas owl sitis =.=
n i k l i s a said…
raji

kan?
think positive la. jgn men hentam je kata bosan jadah.
kita cube nk puaskan hati org dgn xautoplay kan.
but, rasa xbes la pulak.

so, tuka balik.

life needs change. bru leh tau mne suit kita da best.
apa yang aku xperasan?? xde... lama xdengar sebab aku bukan gne tenet umah aku.. aku curi line tenet org len.. lagu per sume xleh jalan.. dier block ot.. tu yang xleh dgar...

Popular posts from this blog

Preparations sebelom masuk kijee (HOUSEMAN, PEGAWAI PERUBATAN SISWAZAH UD41)

Things u have to get done before u lapor diri as pegawai perubatan UD41

*i posted this after i hv been a pegawai perubatan UD41 for almost 2 years already- hey im finishing soon- hee**

Preparations ni memang agak memenatkan laa. Pfft. But untuk senang, just get it ready awal awal before u masuk kerja. 
Ni my checklist. Boleh amik as a guide. 
1) Bukak akaun kwsp
2) Buat pengesahan akaun gaji - pi bank of your own choice, cakap kat pegawai, i choose u!
3) Medical checkup
4) Passport pic
5) Labcoat
6) Cop - benda paling penting!


7) Nametag - kalau nak buat awal pon boleh, kat spital pulau pinang t boleh suruh department alat tulis buatkan, free jerr
8) and lots of photocopied documents - ic - akaun kwsp - pengesahan akaun gaji - med degree cert - sijil pendaftaran sementara - surat lantikan spa - surat lantikan kkm - surat setuju perlantikan - surat akuan sumpah - medical check up result
Things~~ add up
if u r going to paeds first then
- kalkulator kecik,
- buku drug doses (frankshan)
- …

surgery posting

hye.
lama benar x menulis dengan jaya nya.
banyak beza dulu dengan sekarang. tengok cara penulisan pun dah tahu. cara penulisan dulu cam gedik budak budak nak penampar pon ada. adei.
tapi sekarang aku rasa cara penulisan aku lebih matured dan santai gitu. aku rasa la. orang lain rasa mane den nak tahu. hiks.
sekarang aku tengah ongoing neurosurgical posting. menarik posting ni. jap g aku cerita. sekarang nak cerita pasal UiTM hiks.
faculty of medicine (FOM) UiTM ni memang pemurah kalau nak tahu. surgery posting kitorang ada 4 sub-specialities which are
1) hepatobiliary 
belajar lah sampai muntah pasal liver (hati), gall bladder (hempedu) dan pancreas kat sini. tiap tiap hari kalo di ikutkan akan jumpe patient kuning (jaundice) tapi sebab wad hepato, student xleh masuk sesuka hati, makanya limited sikit pendedahan kitorang. ye la, we doctors to be, learn thru patient. sama macam engineer to be, mesti they olls pon kena kaji mesin sedia ada if nak paham how it works, right?  sedih ye di…

Pro exam MBBS

Q : How was it?  A : It was very intense. I never felt that high intensity of fear. glad I made it. :)
Ni cerita PRO exam saya. 7th Batch MBBS UiTM :)

---------------------------------


Masa final sem year 5 kitorang ada EOS 2. Masa ni kita kena cover 3 postings' exam written and clinical exam for medicine (my last posting). Tak mahu la cerita sal EOS exam. Such a bad memories to me. HEHE. Ok, lepas exam ni, kite diberi masa 2 minggu untuk study week. And after that, teros PRO! 


Memang xde masa langsung nak relax. Lepas EOS ja, masuk gear 5, kena ready for pro exam! Tapi, aku sempat balik kampung konon konon nak tenangkan fikiran. HEHE. Tapi lepas balik dari kampung, teros menggelabah ayam banyak sangat nak kena revise balik. T_T
Now, jadual exam.
31.3.2014 - 13.4.2014 : STUDY WEEK 14.4.2014 : MEQ 1 & 2 15.4.2014 : MCQ 1 & 2 16.4.2014 : MME 17.4.2014 : Clinical Day 1 18-20.4.2014 : CUTI 21.4.2014-24.4.2014 : Clincal Day 2, 3, 4, 5 25.4.2014 : ANNOUNCEMENT OF RESULT
------------…