Skip to main content

kebiasaan.


this one from wany. thanx you yawh. hehe. i dapat award. erk. hepi.xhepi. layan jerh. hehe.






Apa yang bermain di fikiran korang?
jap g nak balik kg. n before tuh sggh kedai makan, bekpes. waa. makan lagi. 

3 orang yang awak sayang?
mak
ayah
adik bradik.

panggilan untuk Si Dia?
pggil name je. 

hadiah yang diimpikan dari orang istimewa?
xkesa ape2 pon. i'll appreciate anything u give me. :D

blog mana yang korang suka visit
blog dak 1991. (for sure).blog amat(invited readers only).blog member2. blog masak2. blog cupcake. blog shopping online. tp xpena nk try shopping pon. =.=

tag 15 blogger bertuah
sape rsa nk bwat. bwat lah. :)
da second one. from cik wany jgk. minat btol eh ko dgn blog aku neh. hehe


Tugasan TAG : Award + Tagged

(a) Buat entri berterima kasih atas award yang diberikan.
(b) Berikan kepada 10 / 20 / 30 orang rakan blog korang.
(c) Beritahu kepada rakan - rakan korang bahawa mereka memenangi Award tersebut.
(d) Ceritakan 7 perkara mengenai diri sendiri.
Award Yang Akan Disampaikan

TERIMA KASIH WANY! muah. muah. 

jadi mari kita kenal dengan pemberi award ini

my sister yg lewat bpe hari je. ^__^
wnderful girl.
nice n talkative.
in relationship with syafeeq.
bakalan medic juga ye? hehe.

jadi mari kita teruskan dengan 7 wonderful things about me..hahaha
(wonderful ke? haha)

-both my parents are teachers.
-im totally not an animal lover. a BIG NO. sorry. (this is not wonderful. haha)
-currently studying at uitm med school.
-i've got my eye on someone.  (kamu ke, kamu ke?)
-i love blogwalking.
-korean drama addict.
-i love to talk. so, talk with me. (desperado me)

so, penerima seterusnyaa..jeng3...

i don wanna tag anybody. huhu.

ps: i got one more tag from izrin. n one unconfirmed tag from feeq. =.=
owh bnyknye. hehe

Comments

wany said…
ahah.berminat sket jela dengan blog ko.hahaha.xde la.men2 jeee..
talkative?huahuahua.kite due kan cm tu?XD

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)