Skip to main content

cari port len boleh x?

td aku jaga kedai lg. 
cam bese aku amik sesi ptg la kan.
ye la.pagi2 aku mati sekejap. =.= (sila phm2)

okay la. 
sume go on cam bese. 
ape yg bes time nk ttp kedai. 
ade due kapel tbe2 muncul ntah dr mana.
masa aku tgok pompuan2 tuh da trun moto da.

yg xboley bla.
one of da pompuan salam tgn laki tuh.
siap cium tgn laki tuh.
then sempat lg tgn si perempuan tuh cuit pipi lelaki tuhs.

mak aih, sweet gilo. ='=
then laki tuh siap2 nk bla da.
n sempat pesan kat pompuan tuh, jalan molek deh.

apekah?

nape xanta umah je tros. 
nape kedai aku jd pitstop drg?

konklusi yg aku dpt bwat. 
pompuan tuh nk suh anta dpn umah tkot parent marah.
so, suh tgglkan kat mne2.
n drg jalan kaki balik umah. 

ps : ramai yg idop dalam menipu2 ni. including aku jugak. name manusia kan. emm.
moga kita sume dpt jd lebih baik. 

n this is my 200th post.
aint dat amount big? :)

Comments

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)