Skip to main content

jgn tiru mcm saya.

before bercakap kita perlu tahu dulu ye.
look carefully before u say it. jgn men hentam je.

kaler ayat refer to characters berikut.

cyan, aku.
hijo, dulah. my brother.
red, akak mcD

kisah nya;
ini conversation yg berlaku di antara aku, adik aku dulah, and akak mcD

lokasi : kaunter mcD.

selamat dtg. makan sini atau bungkus.

bungkus.

nak ape ye?

bg fries satu. large. dulah, mu nk ape?

xtahu aku. 

emm, bg mcflurry orea la satu lg.

okeh.

then akak uh g siap2 kan.

aku nk blnje ni. bek mintak kalo nk ape2. burger ke.

dulah usha board menu mcD.

kak, aku nk big n nasty tuh.

akak yg td da siap nk trima duit aku tggu depan kaunter da..

kak, nk tmbh. big n NASTY satu lg eh. nk set lengkap. (huwawa. set lgkap tuhs)

okeh. ade ape2 lg?

aku geleng.

aku pon usha la board menu mcD tuh. terkejut.  then gelak srg2.

dul, big n TASTY la. bukan NASTY. mu niee. malu aku.

WAKAKAKAKA! kat situ gak kitorang gelak.


ni dia. BIG N TASTY uh.





las2, dpt burger. fries large dua. air coke large. mcflurry oreo. n sundae. (tmbh sundae sbb nnt dpt gelas percuma. huwahuwa.)
bnyk kot. =.=
rega pon leh tahan.

moral of da storie. jgn men cakap je. =.=
xpasal name die sedap2 letak big n TASTY jd big n NASTY. adeii. =.=

Comments

♥KHAIRI♥ said…
dulu pn ak penah gak..malu owh.
syafeeq said…
gelas aku kaler hijo,ko lak?
n i k l i s a said…
key : tuh la. wat donno je.

feeq :mine kaler purple. :D
Fakhrur Razi said…
nasty btol beger tuh =.=
terigt diabetes
n i k l i s a said…
sepi ; haah. da mention da.

haha! good one. mmg ptot pggil nasty pon~ hahaa
-fArAh- said…
kak mc d tue x prasan kot mu slap sbut lisa.=)
n i k l i s a said…
nizam

ntah. aku xmakan pon. xminat burger mcd
suke burger delima yg blackpepper tuh je.
n i k l i s a said…
farah

aku rasa la. sbb die mmg men layan je aku.
haha

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)