Skip to main content

oppa si aku.


bukti tae kyung suke aku. 
jgn jeles ye. :P

xreti nak n nak wat?
jgn segan2, cakap je kat aku. 
aku tlg wat k. :D

Comments

aku tgah bayangkan aku la yang ada kat tempat mamat tuh... hua333333
Nik Lisa said…
maaf. kau xcukup tampan untuk aku wat mcm ni. :P
Nur Areefah said…
ehem!! LOL

sian lisa terpaksa buat snirik..nizam buat la =.=
Nik Lisa said…
mana ada aku buwat sndri. oppa TK hanta kat aku taw. :D
ala... aku xkesa.. nanti taylor swift aku pon nak anta camtu kat aku.. lagi cantik n lagi spesel..
Nik Lisa said…
alah. nanti ko buat mesti techie habis. xlawa.
ni taylor swift aku yang wat.. siap ada lagu lak tu..
errr... smalam dier kata nak watkan utk aku.. tapi dier xgtau pon da siap lom... anyway... da siap lom?
Nik Lisa said…
REQUEST LA. =.=
xwat lagi. aku ngat ko gurau2 je. hahaha. nant aku wat.
adei.. nak request camner... smalam ko cakap nak watkan..ingatkan btol nak wat.. okies2.. ble da siap gtau eh awk..
Nik Lisa said…
ape2 je la. aku malas nak bertekak dgn ko lah.

Popular posts from this blog

:(

salam. kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku? bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku. bye. :(

nescafe ais.

hebat x? si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais. but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010. sgt terox kan kakak srg ni? tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :)) * bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw *  :))

Minyak ikan yang sangatlah bagus untuk kesihatan

Penah dengar tak minyak ikan, fish oil, ect ect? Ape yang bagus sangat minyak ikan atay fish oil ni? Actually dalam minyak ikan ni ada omega-3.. Korang tau tak omega 3 ni banyaaaak sangat khasiat dia.. tapi yang sedihnya badan kita ni tak hasilkan omega 3 ni sendiri.. so penting actually untuk korang amik supplement omega 3 in ur daily diet. Disebabkan banyaknya khasiat omega 3 ni. Daily requirement is about 1000-2000mg per day So sehari boleh la nak consume 1 atau 2 tablet omegaguard 1 capsule omega guard ada 999mg (campuran DHA and EPA) Antara khasiat omega 3 ni ✅ kesihatan jantung - kurangkan radang so xde la senang dapat heart attack - kurangkan cholesterol and tekanan darah yg jugak akan kurangkan risiko dapat jantung block ✅ kesihatan otak - otak kita banyak made of fat. So bila kita makan omega guard ni yg good fat ni dia akan meningkat congnitivity otak kita. 😊 ✅ kesihatan sendi - maintain bone density - joint mobility - kurang rasa sakit sendi bila nak