Skip to main content

ku tunggu jandamu. ;)

RULES:
1. Put your iTunes, Windows Media Player, etc. on shuffle.
2. For each question, press the next button to get your answer.
3. YOU MUST WRITE THAT SONG NAME DOWN NO MATTER HOW SILLY IT SOUNDS.
4. Tag 10 friends.
5. Everyone tagged has to do the same thing.
6. Have Fun!


IF SOMEONE SAYS 'ARE YOU OKAY' YOU SAY?
sorry seem to be da hardest word.*xpasal2. adei. =.="

HOW WOULD YOU DESCRIBE YOURSELF?
dan sbenarnya.*aku neh. jeng3. :)

WHAT DO YOU LIKE IN A GUY/GIRL?
molek.*yg molek2 aja. ngaaaaaaaaaaa

HOW DO YOU FEEL TODAY?
my ex-boyfriends.*tekeng kan kesah lame. ngaaaa

WHAT IS YOUR LIFE'S PURPOSE?
behind dis hazel eyes.* adehh. sejak bile mataku hazel?

WHAT'S YOUR MOTTO?
no one!* haha. ape yg no one? adei

WHAT DO YOUR FRIENDS THINK OF YOU?
excuse me darling. *adoyai =.="

WHAT DO YOUR PARENTS THINK OF YOU?
this is me. *semakin ntah pape.

WHAT DO YOU THINK ABOUT VERY OFTEN?
terima kaseh cinta * what da hell da cinta make until i must thanx it!???

WHAT IS 2 + 2?
makhlul tuhan paling seksi. *adoyai!

WHAT DO YOU THINK OF YOUR BEST FRIEND?
menanti di barzakh. *apekah? haha. zatie. sye xtau.

WHAT IS YOUR LIFE STORY?
kiss me throu da phone. *=.="

WHAT DO YOU WANT TO BE WHEN YOU GROW UP?
rising sun * rising je ok!

WHAT DO YOU THINK WHEN YOU SEE THE PERSON YOU LIKE?
no air. * hahaha

WHAT WILL YOU DANCE TO AT YOUR WEDDING?
untuknu ibu? *aiyaaa. aku xnk mak aku xda tyme kawen............ :(

WHAT WILL THEY PLAY AT YOUR FUNERAL?
dont tell me-avril*gilak.

WHAT IS YOUR HOBBY/INTEREST??
realiza *hobi aku realize? ngong.

WHAT IS YOUR BIGGEST FEAR?
kenagn terindah. *aiyak! wtf?

WHAT IS YOUR BIGGEST SECRET?
ayt2 cinta. * kinda secret!

WHAT DO YOU WANT RIGHT NOW?
doy. * tapaham.

WHAT DO YOU THINK OF YOUR FRIENDS?
hanya tuhan yang tahu. * hahahahaa. btol2!

WHAT WILL YOU POST THIS AS?
ku tungu jandamu. =.="

kepada name dibawah, sile buat tag ni kalau nk balak2/awek2 comeyl2
1. zatie.
2. tuan.
3. incik injap.
4. amad_kay
5. feez
6. salwani
7. aiman.
8. cikgu ngaja aku mandu.
9. dia yg sdg keliru nk plih u mane..................... ha ha ha
10. anybody =)

Comments

SSY said…
lisa, cane nak buat? taktau la... nak copy n paste ker?
21anis said…
Okey....
Hak3! sumpah lawak! 2+2 = Makhluk tuhan paling seksi!!! X-D kah3!
valv3man said…
Mana nama aku? Xde pon... (sigh)
Izzati Sulaiman said…
adehh syg..kmlasan dowh nk wt tag.
later kehh.

Popular posts from this blog

:(

salam. kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku? bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku. bye. :(

Minyak ikan yang sangatlah bagus untuk kesihatan

Penah dengar tak minyak ikan, fish oil, ect ect? Ape yang bagus sangat minyak ikan atay fish oil ni? Actually dalam minyak ikan ni ada omega-3.. Korang tau tak omega 3 ni banyaaaak sangat khasiat dia.. tapi yang sedihnya badan kita ni tak hasilkan omega 3 ni sendiri.. so penting actually untuk korang amik supplement omega 3 in ur daily diet. Disebabkan banyaknya khasiat omega 3 ni. Daily requirement is about 1000-2000mg per day So sehari boleh la nak consume 1 atau 2 tablet omegaguard 1 capsule omega guard ada 999mg (campuran DHA and EPA) Antara khasiat omega 3 ni ✅ kesihatan jantung - kurangkan radang so xde la senang dapat heart attack - kurangkan cholesterol and tekanan darah yg jugak akan kurangkan risiko dapat jantung block ✅ kesihatan otak - otak kita banyak made of fat. So bila kita makan omega guard ni yg good fat ni dia akan meningkat congnitivity otak kita. 😊 ✅ kesihatan sendi - maintain bone density - joint mobility - kurang rasa sakit sendi bila nak

Preparations sebelom masuk kijee (HOUSEMAN, PEGAWAI PERUBATAN SISWAZAH UD41)

Things u have to get done before u lapor diri as pegawai perubatan UD41 *i posted this after i hv been a pegawai perubatan UD41 for almost 2 years already- hey im finishing soon- hee** Preparations ni memang agak memenatkan laa. Pfft. But untuk senang, just get it ready awal awal before u masuk kerja.  Ni my checklist. Boleh amik as a guide.  1) Bukak akaun kwsp 2) Buat pengesahan akaun gaji - pi bank of your own choice, cakap kat pegawai, i choose u! 3) Medical checkup 4) Passport pic 5) Labcoat 6) Cop - benda paling penting! 7) Nametag - kalau nak buat awal pon boleh, kat spital pulau pinang t boleh suruh department alat tulis buatkan, free jerr 8) and lots of photocopied documents - ic - akaun kwsp - pengesahan akaun gaji - med degree cert - sijil pendaftaran sementara - surat lantikan spa - surat lantikan kkm - surat setuju perlantikan - surat akuan sumpah - medical check up result Things~~ add up if u r going to pa