Skip to main content

HARRY POTTER GOTHICA n republic of 1991 part 1.


presenting....[imagine ade drumroll!]

HARRY POTTER N THE GANG.
tp, jgn main2.
ini GOTHICA version.
nnt kan kemunculan nye.
di blog berdekatan.
eh, BLOG aku la. ;]

dibintangi oleh...
budak2 republic yg cun n ensem sume nye.

kini, diperkenalkan....
da actors n actresses...

harry potter : feeq
hermione granger : ziza, kouru
ron weasley : ------tatw lg
hagrid : rafique
dumbledore : keiry
ginny weasley : fai
malfoy : afnan
prof snape : ----- tataw gk.
voldermort : skyevo, afiq.
cho chang : iza chan
cedric : ustz samad.
lily n james potter : nad n saf.
penerbit : efa
pengarah : lisa
script-writer : iza.

kami masih dlm proses pencarian pelakon....
oho.
so, sile tawar kan diri anda ye. ;P
terbuka only for republicans only! ;]

nnt kan more update! ;]

Comments

Ery said…
hahaha....
da siap alert aku..aku nak gaji,,,,
kui3...
a i m a n said…
utk bt cite ke ape?

btw, wahh cadangan aku diterime..
"hermione granger : ziza, kouru"

haha :>
syafeeq faXys said…
how about dudley?
kite lupa la..
xbley blah gile bende ni..
hahaha xD
Nik Lisa said…
keiry; adeh, awl2 da mntk gaji. nah amik la seposen, g men jaoh2 k. ;P

aiman; aku ngat nk wat cter sal nk tbuhkan band. frenship. susah payah. humour.. cdgn awal shaje la... tataw ag. haha. nnt kan je. oho. cter nieh mmg ikot kpala aku la..so, bce je k. hahaha.

feeq; dudleY? oho. nnt la aku pk.. aku men amek je kot.... hahahaha.... hrp2 bile aku msok U nnt idea dtg dgn lebih bnykkk... ahaha.

BTW, sile bg idea. nnt aku prtmbgkan okei. ;P
F said…
Aku nak jadi Snape.. Tapi rambut aku pendek lagi..
Nik Lisa said…
ko dak skola mne ley rambut panjg.. haha. ;P

nnt aku update. ;]
eju said…
woot.. eju nak jadi ron weasley leh? ^^
afnan said…
aku jadi draco malfoy??
hohoho seteru feeq...

abrakadabra!!!
Nur Areefah said…
aku tak layak berlakon kah?lol

Popular posts from this blog

:(

salam. kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku? bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku. bye. :(

nescafe ais.

hebat x? si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais. but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010. sgt terox kan kakak srg ni? tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :)) * bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw *  :))

Minyak ikan yang sangatlah bagus untuk kesihatan

Penah dengar tak minyak ikan, fish oil, ect ect? Ape yang bagus sangat minyak ikan atay fish oil ni? Actually dalam minyak ikan ni ada omega-3.. Korang tau tak omega 3 ni banyaaaak sangat khasiat dia.. tapi yang sedihnya badan kita ni tak hasilkan omega 3 ni sendiri.. so penting actually untuk korang amik supplement omega 3 in ur daily diet. Disebabkan banyaknya khasiat omega 3 ni. Daily requirement is about 1000-2000mg per day So sehari boleh la nak consume 1 atau 2 tablet omegaguard 1 capsule omega guard ada 999mg (campuran DHA and EPA) Antara khasiat omega 3 ni ✅ kesihatan jantung - kurangkan radang so xde la senang dapat heart attack - kurangkan cholesterol and tekanan darah yg jugak akan kurangkan risiko dapat jantung block ✅ kesihatan otak - otak kita banyak made of fat. So bila kita makan omega guard ni yg good fat ni dia akan meningkat congnitivity otak kita. 😊 ✅ kesihatan sendi - maintain bone density - joint mobility - kurang rasa sakit sendi bila nak