Skip to main content

HARRY POTTER GOTHICA n republic of 1991 part 1.


presenting....[imagine ade drumroll!]

HARRY POTTER N THE GANG.
tp, jgn main2.
ini GOTHICA version.
nnt kan kemunculan nye.
di blog berdekatan.
eh, BLOG aku la. ;]

dibintangi oleh...
budak2 republic yg cun n ensem sume nye.

kini, diperkenalkan....
da actors n actresses...

harry potter : feeq
hermione granger : ziza, kouru
ron weasley : ------tatw lg
hagrid : rafique
dumbledore : keiry
ginny weasley : fai
malfoy : afnan
prof snape : ----- tataw gk.
voldermort : skyevo, afiq.
cho chang : iza chan
cedric : ustz samad.
lily n james potter : nad n saf.
penerbit : efa
pengarah : lisa
script-writer : iza.

kami masih dlm proses pencarian pelakon....
oho.
so, sile tawar kan diri anda ye. ;P
terbuka only for republicans only! ;]

nnt kan more update! ;]

Comments

keiry said…
hahaha....
da siap alert aku..aku nak gaji,,,,
kui3...
a i m a n said…
utk bt cite ke ape?

btw, wahh cadangan aku diterime..
"hermione granger : ziza, kouru"

haha :>
syafeeq said…
how about dudley?
kite lupa la..
xbley blah gile bende ni..
hahaha xD
N E E q L I S A said…
keiry; adeh, awl2 da mntk gaji. nah amik la seposen, g men jaoh2 k. ;P

aiman; aku ngat nk wat cter sal nk tbuhkan band. frenship. susah payah. humour.. cdgn awal shaje la... tataw ag. haha. nnt kan je. oho. cter nieh mmg ikot kpala aku la..so, bce je k. hahaha.

feeq; dudleY? oho. nnt la aku pk.. aku men amek je kot.... hahahaha.... hrp2 bile aku msok U nnt idea dtg dgn lebih bnykkk... ahaha.

BTW, sile bg idea. nnt aku prtmbgkan okei. ;P
F said…
Aku nak jadi Snape.. Tapi rambut aku pendek lagi..
N E E q L I S A said…
ko dak skola mne ley rambut panjg.. haha. ;P

nnt aku update. ;]
eju said…
woot.. eju nak jadi ron weasley leh? ^^
afnan said…
aku jadi draco malfoy??
hohoho seteru feeq...

abrakadabra!!!
NurAreefah said…
aku tak layak berlakon kah?lol

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)