Skip to main content

wallpaper desktop anda mcm mne?

act kn, aku x di tag pon oleh pengetag.
tp sbb aku tgok cam intrstg je.
so, aku dgn tataw malu nye.
tnye, 'sy nk amek tag ni ley x?' dgn sopannye ok!.
[waa. mcm la aku g kol die. taip je pon. haha].....
n die bg. xkn x bg kot. die bkn kjm cam aku. haha.
sbb aku sopan sgt kot, sbb uh die bg. waaa. ;P


Format Tag ini adalah seperti berikut::

1)[printscreen] *current* wallpaper -- jz a simple press of fn+prt sc
2)REASONS why do u like/adore/cherish d dindingkertas ???
3)tag 10 people
4)titik

ok. here goes da tag.

1) wallpaper pc ini.




2)REASONS why do u like/adore/cherish d dindingkertas ???

act kn. bkn sye yg plih wallpaper neh. adik sye punye kija.... tp sye suka. sbb neh la rumah sy. blkg nye view. diamek dr kandang kambing kat blkg umah. cne bley bwk cam g kndg kambing? sbb kitrg nk amek gmba ank kmbg yg baru lahir la.. oho. sepah gile kn? credits to; TILAM KOYAK RABAK, AMPAIAN NK RUNTUH, tp neh gmba lama. skang da xda tilam uh n ampaian uh. NO MORE, skang xda la sepah cam dalam gamba neh.

*motif utama: nk ckp umah da x sepah da.


3)tag 10 people

-keiry. YAY!
-feeq.
-aiman.
-najwa izzati
-iza.
-misz nana.
-afe.
-izzati.
-rafique.
-pene.

4)titik

titik? okeh sye buat. [.]<== dlm braket lg. ;P

Comments

Ery said…
hahaha..ko tag jugak...
kan aku da kate.. jangan....
Nana said…
oh...adekah saye sudah di tag oleh kamu???
Nik Lisa said…
keiry; wat la. wat la. plish.

misz nana; iya. ituh kamu. sile wat ya! ;]
21anis said…
hahak! sy tau umah tu! pnah pegy dlu~~ (^^) umah 'tutor' math sy dlu....lalala~ =p

Popular posts from this blog

:(

salam. kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku? bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku. bye. :(

nescafe ais.

hebat x? si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais. but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010. sgt terox kan kakak srg ni? tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :)) * bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw *  :))

Minyak ikan yang sangatlah bagus untuk kesihatan

Penah dengar tak minyak ikan, fish oil, ect ect? Ape yang bagus sangat minyak ikan atay fish oil ni? Actually dalam minyak ikan ni ada omega-3.. Korang tau tak omega 3 ni banyaaaak sangat khasiat dia.. tapi yang sedihnya badan kita ni tak hasilkan omega 3 ni sendiri.. so penting actually untuk korang amik supplement omega 3 in ur daily diet. Disebabkan banyaknya khasiat omega 3 ni. Daily requirement is about 1000-2000mg per day So sehari boleh la nak consume 1 atau 2 tablet omegaguard 1 capsule omega guard ada 999mg (campuran DHA and EPA) Antara khasiat omega 3 ni ✅ kesihatan jantung - kurangkan radang so xde la senang dapat heart attack - kurangkan cholesterol and tekanan darah yg jugak akan kurangkan risiko dapat jantung block ✅ kesihatan otak - otak kita banyak made of fat. So bila kita makan omega guard ni yg good fat ni dia akan meningkat congnitivity otak kita. 😊 ✅ kesihatan sendi - maintain bone density - joint mobility - kurang rasa sakit sendi bila nak