Skip to main content

kemas menjadi kenangan.

oho.
perhatian!
aku KEMAS bilik.
yay.
credits to adik2 aku yg wat aku bgg.

da la aku neh jenis yg kalo bgg.
sume bnde aku wat.

KEMAS bilik.
KEMAS dapor.
LIPAT kain yg berbakul2 uh.
SAPU rumah.
MASAK nasik.

ohow.
bnyk gak kot.
kalo mak aku bace neh.
mest die wat aku BENGANG je tiap2 hari.

sbb kalo aku BGG, umah jadi bersih.
hahaha.

tp, yg aku nk cter ialah.
tyme aku tga kemas bilik.
aku kemas rak buku.
pergh! bnyk gile useless stuff.
n aku da berjaya hapuskn mereka. hahaha.
i've put them all in a box. YAY.
da x serabut da bilik i.

salo je melalot.
tyme tga kemas.
aku bace buku2 lame.(sbb uh lame gile aku kemas bilik)
n ade satu buku neh.
aku tulis.

"aku x ley imagine cmne aku nk idop kalo die x wujud."

oho. am i really writing dat long tyme b4.
cam x caye je.
adekah dulu aku srg yg jwg?
haha. childish sgguh aku.
kelaka jep.

pasuh aku bkak kad2 lame.
n aku terjumpe satu surat.
emm.
n it's mine.
LOL. surat cinta.
tp bile mase aku kapel.
siyes aku x ingt.
haha.

aku bukak kad yg aku dapat.
kad raya. kad birthday. gud luck card. congrats card.
mcm2 la.
sgt bes bile ingt cter lame.
cam hepi gile.

kenangan o kenangan.
sgt best! :)

Comments

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)