Skip to main content

USM. =.="

saya, NIK NURLISA
nk condemn USM jgk.
may i?

even aku mmg x tersenarai lgsg untuk jd siswazah USM.
tp aku kesian gile kat org2 yg tlh dberi harapan palsu itu.

asal tmpat ade 4000, tp smpai 8000 org uh ditwrkan.
agak2 la.

papehal. bnde da jd.
i hope DIS wont happen again in da future.
okei USM?

Comments

shiedahkamil said…
mu dpt bape pointer??? (gile cepumas soklan..haha)

Mntk cos pe?

Suzye cmne lak?
Nik Lisa said…
ohoh. view my previous post k.
i segan nk ckp.
hahahaks.
Nur Areefah said…
saya juga mahu conderm..
jika saya berada ditempat mereka, saya berasa hati saya bagai ditusuk mawar berduri..
ini ini bagai dipersendakan bagaimana lisa dipersendakan di cb siang td..
lalala
Nik Lisa said…
oho. sunggug terharu sy krna tlh dipersnda. hahahahah.

efa. aku tga wat plan nk bls dndm neh. hahaha

Popular posts from this blog

:(

salam. kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku? bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku. bye. :(

nescafe ais.

hebat x? si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais. but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010. sgt terox kan kakak srg ni? tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :)) * bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw *  :))

Minyak ikan yang sangatlah bagus untuk kesihatan

Penah dengar tak minyak ikan, fish oil, ect ect? Ape yang bagus sangat minyak ikan atay fish oil ni? Actually dalam minyak ikan ni ada omega-3.. Korang tau tak omega 3 ni banyaaaak sangat khasiat dia.. tapi yang sedihnya badan kita ni tak hasilkan omega 3 ni sendiri.. so penting actually untuk korang amik supplement omega 3 in ur daily diet. Disebabkan banyaknya khasiat omega 3 ni. Daily requirement is about 1000-2000mg per day So sehari boleh la nak consume 1 atau 2 tablet omegaguard 1 capsule omega guard ada 999mg (campuran DHA and EPA) Antara khasiat omega 3 ni ✅ kesihatan jantung - kurangkan radang so xde la senang dapat heart attack - kurangkan cholesterol and tekanan darah yg jugak akan kurangkan risiko dapat jantung block ✅ kesihatan otak - otak kita banyak made of fat. So bila kita makan omega guard ni yg good fat ni dia akan meningkat congnitivity otak kita. 😊 ✅ kesihatan sendi - maintain bone density - joint mobility - kurang rasa sakit sendi bila nak