Skip to main content

tambahan lg. ;]

da suda NILAI.
oho. xpecaye gile.
dalam aku xreti lg uh + kekok gile.
ley gak aku pass.
tp afta wat bukit, parking n tga penjuru uh..
aku nek g kat penilai uh. die ckp.
'awak neh lambat la'
shit btol.
mmg la lmbat. aku mne bese nk g stret tuh.
da la jln kecik gile. XRETI. XRETI.
then terpkse la aku tggu kat situ jap...
smpi je kat bukit..
aku cam terambik lrg kiri yg ade dua bujik lorry kat depan uh.
mmg lambat gile ahh.
kawan aku yg sme dgn aku da smpi bukit da.
aku still merangkak kat belakang.
las2 fed up + kaki pon da penat tkn lepas clutch.
aku free je gear.
then siap men2 lg dlm keta.
haha. bengong tol.
afta lorries uh da gerak bnyk.
baru aku gerak balik.
OK.
smpi turn aku.
dgn yakin nye aku tkn lps clutch n tkn minyk...
smpi je ats garis kunen. aku brek.
then akat handbrek. waaaa. chantek! ;]
then kena mtikan enjin. aku da gelabah.
siot gile.. aku tataw nape aku gelabah. bengong.
bile nk stat balik. tkn mnyk pe sume. clutch lepas slow2...
skali..
die ngundur.
terpacul la perkataan SHIT dr mulutku.
skali enjn mati.
aku jdik lg gelabah.
aku lepas brek. keta x ngundur.
adei nape keta neh. siot btol.
las2 branikan diri lps clutch. okeh set die ngundur.
BRAVO!

then dgn azam baru, aku wat lg.
kali kedua aku pass.
TANPA matikan enjin. ho ho ho.

parking n 3 penjuru okeyh je.
JALAN RAYA pon die xbnyk komen.
oke la. ;]

*hah! aku jumpe budak neh. muka die cam asiff.
siyes.. gile aaa.
aku tnye asiff die ckp bkn die.
mmg la bkn die.
pekejadah nye nk amek lesen kat kelate neh.
adeii.

Comments

Popular posts from this blog

:(

salam. kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku? bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku. bye. :(

nescafe ais.

hebat x? si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais. but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010. sgt terox kan kakak srg ni? tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :)) * bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw *  :))

Minyak ikan yang sangatlah bagus untuk kesihatan

Penah dengar tak minyak ikan, fish oil, ect ect? Ape yang bagus sangat minyak ikan atay fish oil ni? Actually dalam minyak ikan ni ada omega-3.. Korang tau tak omega 3 ni banyaaaak sangat khasiat dia.. tapi yang sedihnya badan kita ni tak hasilkan omega 3 ni sendiri.. so penting actually untuk korang amik supplement omega 3 in ur daily diet. Disebabkan banyaknya khasiat omega 3 ni. Daily requirement is about 1000-2000mg per day So sehari boleh la nak consume 1 atau 2 tablet omegaguard 1 capsule omega guard ada 999mg (campuran DHA and EPA) Antara khasiat omega 3 ni ✅ kesihatan jantung - kurangkan radang so xde la senang dapat heart attack - kurangkan cholesterol and tekanan darah yg jugak akan kurangkan risiko dapat jantung block ✅ kesihatan otak - otak kita banyak made of fat. So bila kita makan omega guard ni yg good fat ni dia akan meningkat congnitivity otak kita. 😊 ✅ kesihatan sendi - maintain bone density - joint mobility - kurang rasa sakit sendi bila nak