Skip to main content

MPPB WEEK


okei. dis is NIKON d4o yg aku pinjam n bwk kehulu hilir. ;P credits to pika. n atie, da owner of these really COOL DSLR. ;]


neh mase tga tolong abg hafiz[senior] wat matrix card kat banquet. tepi aku uh, abg azri. dye assistant abg hafiz. hehe.


neh la cara AJKO2 gempur bilik. harap maklum. ;P


neh tyme riadah ptg. oho. AJKO men amek gamba. sume senget2 kata kn.


;] bkn menyembah okay.


LOMPAT!



LOMPAT LAGI!


makan cake. smbil2, smbut besday aku. THANX!


TAMBUN TYME



OTW g TAMBUN!!!!



here we are. tambun!!


da mandi! hehe. ;]


NI LA DETIK AKU LEMAS SEKEJAP

tgok aku jatuh dr pelampong.


see, aku da hilang. tenggelam suda.


tada! berjaya menyelamatkan diri sndri. kuyup kot. urgh!


muke slambe lg... x lame pas uh....


aku dgn hana yg tunduk gila2... geli perot aku nek mende alah neh.


mende neh rilek je aku men. haha. brani dowh aku. ;P


neh gamba sume yg pegi. best gilak. ade abg sam di situ. ;]


*siyes lmbt post. but, better late from never ryte? siyes best.

Comments

syafeeq said…
mane 1 abg sam?
N E E q L I S A said…
aiman; YM: neeqlisa91. sile la add. ;]

feeq; abg sam yg pakai naju puteh ade belang2 uh. aaaa. oh abg sam! hahaha
syafiqahlaniza said…
haha!
minggu yang enjoy.
walaupun sebenarnya kita ad keje kne wat.
nak betulkan sket.
NIKON D60 la.
bukan NOKIA.
haish.
N E E q L I S A said…
jom join ag next yer.
haah la. nikon. ngek nye aku..
nokia lakss.
malu. malu.
syafiqahlaniza said…
ley aja..
bila agakagak dah ley apply,
inform r aku.
buzz my phone.
aku nak kena cek jadual aku gak cane.
ad password kan benda tuh.
the secret password.
hehe..
aku ingat lagi kott.
peristiwa yang menyedihkan pown aku ingat lagi.
(aku ngan fad xnak balik KL kott time tu. macam nak terjun balik je dari train)
N E E q L I S A said…
orait. nnt aku inform.
xdak hal la.
password?
yg _ _ E _ _ uh kn???
eh, pristiwa sdey mne plak neh wei?

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)