Skip to main content

INVI la konon.

hey, sape yg salo invi uh.
meh ckp kat aku.
bia aku delete tros ko from my YM.
xdak guna gak kn,
ko jdi kawan aku.
BOLEY BLA okei.

fuck off la dude.
sorri la kalo terasa kn.
siyes aku benci!

aku tnye baek2, xda jwpn.
ade mslh, ckp la.
pe mslh ko ha.
plis la.

ye, im being childish.
so wat?

Comments

faizu said…
betol2!!sokong!!get off those yg slalu invi ja!!wtpe nak ym lau invi..sucks..
N E E q L I S A said…
fezal mohd. sape anda. ye, sgt mrh ni. urgh!

faizu; geram kan? bnci owhh org cni. cam la kite nk kacau die sgt. perasan btol. sux gilak!
SYAHRUL said…
Errr... maybe "that person" offline,, tp korang je yg menganggap "that person" invi.. Pastu marah2.. Haha~

solutions to those who always appear INVI!:
1)DELETE!!
2)Sememangnya "that person" TERlalu cantik/kacak untuk ber "YM"..
3)Semuanya xde kene mengena ngn aku..
4)right click and click "Remove from list"
5)Done!!
N E E q L I S A said…
offline?
dulu2 ade je. skang je x penah nmpk die on.
xke pelik uh?

tbe2 je td. aku offline je.
tbe2 msok msg ke hp.
ckp 'TAHNIAH'.
ape ke hal.
tyme aku online, xda lak nk ckp.
bile aku on balik.. tgok stil x online.

n i do cek same ade org uh online ke, offline ke, or online but wat invi.
gile desperate kn aku?
tp, xpe.
kali neh je aku cek.
tgok2. online.
WAT THE FUCK?????????
okeh2.
aku delete kau. bodoh!
go to hell.
ade mulut ckp. len kali kalo xnak ckp,
g buang tong smph je mulut uh.
sie2 je.

kn aku da taip dgn pnjg lbar nye.

aku nk block die tros la.
so, dis is goodbye.
goodbye. bego!
SYAHRUL said…
Weh,, rilek2!! Cool la...
(ntah2 aku yg didelete dan dibannyer ==" memandangkan aku tedak membuka YM lagi pada hari ini)

Alah,, psl "tahniah" tu,, msti dia mls online ym, mne la tau,, dia bace blog ko ni, then tros msg.. pas2 ko tros2 cas invi.. hmm..
Anyway,, pot pet pn xde pape dah sbb ko da delete.. Hik3.. Sian orang tu kan.. I pity for him..

(mintak2 bkn aku) =(
N E E q L I S A said…
bkn ko.
kalo ko aku xkesa mane pon.
haha.
rilek laa..
other person la.

*mls da nk pnjg2.
syafeeq said…
sabar lisa..
kalo dia xnk ym ngan ko..ramai lg nak..
saba je la..
btw,block baru delete..
lebih efektif :D
N E E q L I S A said…
oho. yea saba.
die gantung aku x bertali kot.
dulu punye la.
skang xckp pape pon. bodo.
siyes aku rse cam org bodo.
urgh!

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)