Skip to main content

INVI la konon.

hey, sape yg salo invi uh.
meh ckp kat aku.
bia aku delete tros ko from my YM.
xdak guna gak kn,
ko jdi kawan aku.
BOLEY BLA okei.

fuck off la dude.
sorri la kalo terasa kn.
siyes aku benci!

aku tnye baek2, xda jwpn.
ade mslh, ckp la.
pe mslh ko ha.
plis la.

ye, im being childish.
so wat?

Comments

Ḏαᾔṧα said…
betol2!!sokong!!get off those yg slalu invi ja!!wtpe nak ym lau invi..sucks..
Nik Lisa said…
fezal mohd. sape anda. ye, sgt mrh ni. urgh!

faizu; geram kan? bnci owhh org cni. cam la kite nk kacau die sgt. perasan btol. sux gilak!
valv3man said…
Errr... maybe "that person" offline,, tp korang je yg menganggap "that person" invi.. Pastu marah2.. Haha~

solutions to those who always appear INVI!:
1)DELETE!!
2)Sememangnya "that person" TERlalu cantik/kacak untuk ber "YM"..
3)Semuanya xde kene mengena ngn aku..
4)right click and click "Remove from list"
5)Done!!
Nik Lisa said…
offline?
dulu2 ade je. skang je x penah nmpk die on.
xke pelik uh?

tbe2 je td. aku offline je.
tbe2 msok msg ke hp.
ckp 'TAHNIAH'.
ape ke hal.
tyme aku online, xda lak nk ckp.
bile aku on balik.. tgok stil x online.

n i do cek same ade org uh online ke, offline ke, or online but wat invi.
gile desperate kn aku?
tp, xpe.
kali neh je aku cek.
tgok2. online.
WAT THE FUCK?????????
okeh2.
aku delete kau. bodoh!
go to hell.
ade mulut ckp. len kali kalo xnak ckp,
g buang tong smph je mulut uh.
sie2 je.

kn aku da taip dgn pnjg lbar nye.

aku nk block die tros la.
so, dis is goodbye.
goodbye. bego!
valv3man said…
Weh,, rilek2!! Cool la...
(ntah2 aku yg didelete dan dibannyer ==" memandangkan aku tedak membuka YM lagi pada hari ini)

Alah,, psl "tahniah" tu,, msti dia mls online ym, mne la tau,, dia bace blog ko ni, then tros msg.. pas2 ko tros2 cas invi.. hmm..
Anyway,, pot pet pn xde pape dah sbb ko da delete.. Hik3.. Sian orang tu kan.. I pity for him..

(mintak2 bkn aku) =(
Nik Lisa said…
bkn ko.
kalo ko aku xkesa mane pon.
haha.
rilek laa..
other person la.

*mls da nk pnjg2.
syafeeq faXys said…
sabar lisa..
kalo dia xnk ym ngan ko..ramai lg nak..
saba je la..
btw,block baru delete..
lebih efektif :D
Nik Lisa said…
oho. yea saba.
die gantung aku x bertali kot.
dulu punye la.
skang xckp pape pon. bodo.
siyes aku rse cam org bodo.
urgh!

Popular posts from this blog

:(

salam. kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku? bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku. bye. :(

nescafe ais.

hebat x? si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais. but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010. sgt terox kan kakak srg ni? tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :)) * bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw *  :))

Minyak ikan yang sangatlah bagus untuk kesihatan

Penah dengar tak minyak ikan, fish oil, ect ect? Ape yang bagus sangat minyak ikan atay fish oil ni? Actually dalam minyak ikan ni ada omega-3.. Korang tau tak omega 3 ni banyaaaak sangat khasiat dia.. tapi yang sedihnya badan kita ni tak hasilkan omega 3 ni sendiri.. so penting actually untuk korang amik supplement omega 3 in ur daily diet. Disebabkan banyaknya khasiat omega 3 ni. Daily requirement is about 1000-2000mg per day So sehari boleh la nak consume 1 atau 2 tablet omegaguard 1 capsule omega guard ada 999mg (campuran DHA and EPA) Antara khasiat omega 3 ni ✅ kesihatan jantung - kurangkan radang so xde la senang dapat heart attack - kurangkan cholesterol and tekanan darah yg jugak akan kurangkan risiko dapat jantung block ✅ kesihatan otak - otak kita banyak made of fat. So bila kita makan omega guard ni yg good fat ni dia akan meningkat congnitivity otak kita. 😊 ✅ kesihatan sendi - maintain bone density - joint mobility - kurang rasa sakit sendi bila nak