Skip to main content

FEEQ. ;] aku da wat.

1.If your lover betrayed you, what will your reaction be?
sdey. sdey. n sdey!

2.If you can have a dream to come true, what would it be?
nk jd doctor. oho. insyaAllah.

3.Whose butt would you like to kick?
him. ahaha. tp aku segan nk kick. wahaha.

4.What would you do with a billion dollars?
nk beli sume twilight series. nk beli sume kasut boongashoes yg best2. nk beli jeans. nk beli dress. nk beli mcm2 la. ;]


5.Will you fall in love with your best friend?
yea. n i regret it. i shouldn't fall in love with him in da first place.

6.Which is more blessed, loving someone or being loved by someone?
being loved by someone of course. n it will be blissful IF we r in love with each other. ;]

7.How long do you intend to wait for someone you really love?
err. dunno.

8.If the person you secretly like is already attached, what would you do?
ntah la. sakit gile kalo cam uh kn?

9.If you like to act with someone, who will it be? your gf/bf or an actress/actor?
kawan2 je. gf or bf xkesa.

10.What takes you down the fastest?
failure.

11.How would you see yourself in ten years time?
a doctor in da office. wearing a white, lab coat. married of kos. children? emm. ;]

12.What’s your fear?
cicak. euwww gile!

13.What kind of person do you think the person who tagged you is?
feeq. my maya frens. ;] baek n nice.

14.would you rather be single and rich or married but poor?
aku kawen n kaye la. laki aku kaya! ha ha ha

15. What’s the first thing you do when you wake up
err. ttp alarm. bosan btol!

16. Would you give all in a relationship?
nah. kalo x jadi, wat a waste?

17. If you fall in love with two people simultaneously, who would you pick?
i'll never fall in love in two person at da same time. its just no way la beb.

18. Would you forgive and forget no matter how horrible a thing the someone has done?
huh? forgive yes. but to forget. its demn hard man!

19.Do you prefer being single or having a relationship?
single kot. xjumpe bakal hasben lg. haha.

20.List 5 people to tag
waney. keiry. iza. faizu. afe. ;]

*org len jgn gtl2 nk wat okeh. oho. kejam x? haha

Comments

Ery said…
kenape aku??
Nik Lisa said…
wat je. xyah tnye kenape. oho.
anak yusoff said…
woohhhh...kene tag? okeh2...kene buat nih...hohoh
Ery said…
yg len jgn gatal2 wat???
hahahah mmg ko kejam,,,,kuang3
Nik Lisa said…
wahaha. aku mmg kejam skit.
skit je k. ;P

Popular posts from this blog

:(

salam. kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku? bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku. bye. :(

nescafe ais.

hebat x? si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais. but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010. sgt terox kan kakak srg ni? tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :)) * bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw *  :))

Minyak ikan yang sangatlah bagus untuk kesihatan

Penah dengar tak minyak ikan, fish oil, ect ect? Ape yang bagus sangat minyak ikan atay fish oil ni? Actually dalam minyak ikan ni ada omega-3.. Korang tau tak omega 3 ni banyaaaak sangat khasiat dia.. tapi yang sedihnya badan kita ni tak hasilkan omega 3 ni sendiri.. so penting actually untuk korang amik supplement omega 3 in ur daily diet. Disebabkan banyaknya khasiat omega 3 ni. Daily requirement is about 1000-2000mg per day So sehari boleh la nak consume 1 atau 2 tablet omegaguard 1 capsule omega guard ada 999mg (campuran DHA and EPA) Antara khasiat omega 3 ni ✅ kesihatan jantung - kurangkan radang so xde la senang dapat heart attack - kurangkan cholesterol and tekanan darah yg jugak akan kurangkan risiko dapat jantung block ✅ kesihatan otak - otak kita banyak made of fat. So bila kita makan omega guard ni yg good fat ni dia akan meningkat congnitivity otak kita. 😊 ✅ kesihatan sendi - maintain bone density - joint mobility - kurang rasa sakit sendi bila nak