Skip to main content

new header.



^
|
|
|

tengok atas sume. 

wah wah wah. header baru.

so, motifnya.
this time nak buat pink pink skit. 
girlish sgt ke? xpe. kejap je.
mood  tengah nak girl girl ni. he he.

ada pink holga siap.
saje nak bagi inspiration to myself.
naik sem baru, i nak beli new lomo cam.
holga ke x, later la i decide. *big grin*



ni dia. komen anda? :)

Comments

Nur Areefah said…
seriusly cool habis!
atiqah said said…
comey gler header... i loike...
Nik Lisa said…
efa : thanx thanx. hehe
anisewater said…
macam mana buat niyh?????CUN HABIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Liyana said…
awww..cantek kot.
kna upah awok wat header gop ni.
hahaa..thumbs up! =)
Nik Lisa said…
izrin :

gune potoshop jer. hehee.
thanx weh.
Nik Lisa said…
liyan:

HAHA. boleh boleh kalo ada masa. :)
amirfazwan said…
pink..good for a girl..ngeh3..
Cik Maira said…
pink yawwww~
sangat chumel lah header anda!!!
nak juga gugugu
anisewater said…
mane nak carik photoshop?
buatkannnnnn tok waaaa!!
nak pic guitarrrr or piano nakkk!
nak name izino nakk!
hahahahaa~


dikala cuti2 ni aku bg kerje niy supaye ko tak bosan ni hehehee

btw..misss u lah!:(
Nik Lisa said…
amir : HAHA. mood ku sedang pinky pinky. HAHA
Nik Lisa said…
myra : HAHA. thx3. :)
Nik Lisa said…
izrin :

awww. aku x cuti lah. nanti aku cuti, aku buatkan okehh. tapi xjanjilahh.

i miss u too dear.
weh pink and white lagi cute. tp yang ni pun cun habis dahhh :D
Nik Lisa said…
nad nad.
aku xterasa cam nk buat putih la pulak.
terpengaruh dgn holga tuh kot kaler pink hitam. hehehe
suzie rahman said…
cntik btoi lisa..t leh wat kt suzie k..wink2
Nik Lisa said…
hehe. insyaallah kalau lisa sempat. :)
lisa buatkan kat sape yg nak. hehe

Popular posts from this blog

:(

salam. kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku? bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku. bye. :(

Minyak ikan yang sangatlah bagus untuk kesihatan

Penah dengar tak minyak ikan, fish oil, ect ect? Ape yang bagus sangat minyak ikan atay fish oil ni? Actually dalam minyak ikan ni ada omega-3.. Korang tau tak omega 3 ni banyaaaak sangat khasiat dia.. tapi yang sedihnya badan kita ni tak hasilkan omega 3 ni sendiri.. so penting actually untuk korang amik supplement omega 3 in ur daily diet. Disebabkan banyaknya khasiat omega 3 ni. Daily requirement is about 1000-2000mg per day So sehari boleh la nak consume 1 atau 2 tablet omegaguard 1 capsule omega guard ada 999mg (campuran DHA and EPA) Antara khasiat omega 3 ni ✅ kesihatan jantung - kurangkan radang so xde la senang dapat heart attack - kurangkan cholesterol and tekanan darah yg jugak akan kurangkan risiko dapat jantung block ✅ kesihatan otak - otak kita banyak made of fat. So bila kita makan omega guard ni yg good fat ni dia akan meningkat congnitivity otak kita. 😊 ✅ kesihatan sendi - maintain bone density - joint mobility - kurang rasa sakit sendi bila nak

Preparations sebelom masuk kijee (HOUSEMAN, PEGAWAI PERUBATAN SISWAZAH UD41)

Things u have to get done before u lapor diri as pegawai perubatan UD41 *i posted this after i hv been a pegawai perubatan UD41 for almost 2 years already- hey im finishing soon- hee** Preparations ni memang agak memenatkan laa. Pfft. But untuk senang, just get it ready awal awal before u masuk kerja.  Ni my checklist. Boleh amik as a guide.  1) Bukak akaun kwsp 2) Buat pengesahan akaun gaji - pi bank of your own choice, cakap kat pegawai, i choose u! 3) Medical checkup 4) Passport pic 5) Labcoat 6) Cop - benda paling penting! 7) Nametag - kalau nak buat awal pon boleh, kat spital pulau pinang t boleh suruh department alat tulis buatkan, free jerr 8) and lots of photocopied documents - ic - akaun kwsp - pengesahan akaun gaji - med degree cert - sijil pendaftaran sementara - surat lantikan spa - surat lantikan kkm - surat setuju perlantikan - surat akuan sumpah - medical check up result Things~~ add up if u r going to pa