Skip to main content

new header.



^
|
|
|

tengok atas sume. 

wah wah wah. header baru.

so, motifnya.
this time nak buat pink pink skit. 
girlish sgt ke? xpe. kejap je.
mood  tengah nak girl girl ni. he he.

ada pink holga siap.
saje nak bagi inspiration to myself.
naik sem baru, i nak beli new lomo cam.
holga ke x, later la i decide. *big grin*



ni dia. komen anda? :)

Comments

Nur Areefah said…
seriusly cool habis!
atiqah said said…
comey gler header... i loike...
n i k l i s a said…
efa : thanx thanx. hehe
izrin_anis said…
macam mana buat niyh?????CUN HABIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NurLiyana said…
awww..cantek kot.
kna upah awok wat header gop ni.
hahaa..thumbs up! =)
n i k l i s a said…
izrin :

gune potoshop jer. hehee.
thanx weh.
n i k l i s a said…
liyan:

HAHA. boleh boleh kalo ada masa. :)
amirfazwan said…
pink..good for a girl..ngeh3..
MyR@ said…
pink yawwww~
sangat chumel lah header anda!!!
nak juga gugugu
izrin_anis said…
mane nak carik photoshop?
buatkannnnnn tok waaaa!!
nak pic guitarrrr or piano nakkk!
nak name izino nakk!
hahahahaa~


dikala cuti2 ni aku bg kerje niy supaye ko tak bosan ni hehehee

btw..misss u lah!:(
n i k l i s a said…
amir : HAHA. mood ku sedang pinky pinky. HAHA
n i k l i s a said…
myra : HAHA. thx3. :)
n i k l i s a said…
izrin :

awww. aku x cuti lah. nanti aku cuti, aku buatkan okehh. tapi xjanjilahh.

i miss u too dear.
weh pink and white lagi cute. tp yang ni pun cun habis dahhh :D
n i k l i s a said…
nad nad.
aku xterasa cam nk buat putih la pulak.
terpengaruh dgn holga tuh kot kaler pink hitam. hehehe
suzie rahman said…
cntik btoi lisa..t leh wat kt suzie k..wink2
n i k l i s a said…
hehe. insyaallah kalau lisa sempat. :)
lisa buatkan kat sape yg nak. hehe

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)