Skip to main content

GiveAway Domain From MelRomeo.Com


memandangkan saya orang bertuah tibe2 di tag untuk buat Giveaway bro MELROMEO ni.
makanya, terhasil la post ini. 

so, syarat syaratnya.
u all can usha SINI.

and here we go.

bloggers yang bertuah itu adalah..
jeng jeng jeng
----------------------------------------------------------------------------------

GIVE AWAY Domain Daripada MELROMEO.COM
Tag 5 Orang Kawan BLOGGERS
1. nizam :)
2. ainu amirah my 1991 fren
3. ziza also my 1991 fren
4. amoi my dear follower
5. ninie also my dear follower
MENANG 1 DOMAIN .COM / NET / ORG
GIVEAWAY DARI MELROMEO.COM 

---------------------------------------------------------
domain free! domain free!

akuskevampire.com
akuskevampire.net
akuskevampire.org

mana best? hi hi.
mintak mintak dapat la ye. 

ok, bye bye. 

Comments

wow.. aku no 1.. wakaka... thanx2.. penghargaan yang amat dihargai..haha... if xdapat domain free redha jer la eh.. maybe nanti2 dapat gak..mana ar tau tbe2 ada orang murah hati nak derma kat ko tbe2...
Nur Areefah said…
.com ^_^'
aku punya pun coming soon nurareefah.com

teruja teruja :D
n i k l i s a said…
hahaha.

nizam,it just for fun.
n i k l i s a said…
efa,
no biggie lah .com ke blogspot ke.

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)