Pages

Tuesday, November 2, 2010

bila aku jumpa webcam best.

AMARAN!!!

post ini penuh dengan gambar gambar gedik daku.

sila paham paham sendiri bagaimana bila dah ber webbie.
dengan youCAM yang besh ni plop.
bleh wat macam macam. hikhik.

dari poyo tambah poyo jadinya. wewewe.

jika anda orang yang suka muntah, sila sediakan baldi di tepi korang.
huahuahua.

read at your own risk! 


kita mulakan dengan gamba bajet ayu aku. haha
 sape la yang in love dengan aku sgt, sampai lukis gamba aku ni.
perah santan dapat banyak baldi dah ni. wewewe.


 aku : boo-boo chak
tukang cuci : alaahai tercabut mak datuk jantung aku jatuh! (latahan)


 peace! 
abaikan pemandangan belakang yang er er err. 

ok dah menggedik.
jom isya' pastu stadi microb. stadi pharmaco. stadi parasit. 
yeahhhhh... hhhhh....

(semangat terlebey pulak.. hehehe)

k bye bye. 

10 comments:

DreamLogic said...

gedik. haha
aku x segagah mu utk ltk gmbr gini kt blog hahaha

nadrah zainuddin said...

comel lah u. i nak ngorat boleh? HAHA :p

n i k l i s a said...

shidah.

hahaha. skali skale ape salahnya. waawawa..

n i k l i s a said...

nanad,

ko pon nak menggedik dgn haku. hahah

Zezebel said...

Salam kenal.
Guna software apa tu? siok tengok.

n i k l i s a said...

hye zezebel.

ni gunA webcam.
try la cari you cam.

daku pon terjumpa dalam lptop kawan je ni. hi hik.
godek je laa

Nur Areefah said...

kena donlod ke

n i k l i s a said...

xtahu la weh..

:-: Nizam27391 :-: said...

youcam saper la jadi mangsa ni.. epa..ko nak ker? kalo nak nanti aku bagi link utk download.. $_$

n i k l i s a said...

hoho. Truk je link kt f0rum nant.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...