Skip to main content

bila aku jumpa webcam best.

AMARAN!!!

post ini penuh dengan gambar gambar gedik daku.

sila paham paham sendiri bagaimana bila dah ber webbie.
dengan youCAM yang besh ni plop.
bleh wat macam macam. hikhik.

dari poyo tambah poyo jadinya. wewewe.

jika anda orang yang suka muntah, sila sediakan baldi di tepi korang.
huahuahua.

read at your own risk! 


kita mulakan dengan gamba bajet ayu aku. haha
 sape la yang in love dengan aku sgt, sampai lukis gamba aku ni.
perah santan dapat banyak baldi dah ni. wewewe.


 aku : boo-boo chak
tukang cuci : alaahai tercabut mak datuk jantung aku jatuh! (latahan)


 peace! 
abaikan pemandangan belakang yang er er err. 

ok dah menggedik.
jom isya' pastu stadi microb. stadi pharmaco. stadi parasit. 
yeahhhhh... hhhhh....

(semangat terlebey pulak.. hehehe)

k bye bye. 

Comments

DreamLogic said…
gedik. haha
aku x segagah mu utk ltk gmbr gini kt blog hahaha
comel lah u. i nak ngorat boleh? HAHA :p
n i k l i s a said…
shidah.

hahaha. skali skale ape salahnya. waawawa..
n i k l i s a said…
nanad,

ko pon nak menggedik dgn haku. hahah
Zezebel said…
Salam kenal.
Guna software apa tu? siok tengok.
n i k l i s a said…
hye zezebel.

ni gunA webcam.
try la cari you cam.

daku pon terjumpa dalam lptop kawan je ni. hi hik.
godek je laa
youcam saper la jadi mangsa ni.. epa..ko nak ker? kalo nak nanti aku bagi link utk download.. $_$
n i k l i s a said…
hoho. Truk je link kt f0rum nant.

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)