Skip to main content

kenapa mesti nak marah?

selepas traumatic dapat dengan beliau last week.
aku lega gila bila akhirnya hari ini aku dapat dr jamal.
makanya, aku akan lebih tenang dan tidak stress tatkala daku di dalam sesi group kecil.

(ayat skema lagi xboleh ke lisa? =.=)

namun, panas yang ku sangka sampai ke petang.
rupa rupanya xsampai petang pon.
hujan tiba jua apabila beliau tiba tiba masuk ke dalam kelas daku.

aku cuak. 
kawan kawan aku pon cuak.
nota bertebaran di atas meja.

tapi nota je pon.
sungguh aku, dan kawan suma x tangok pon.
kitorang bincang okehhh... tanpa tengok note.
sume dok brainstorm, ingat balik apa yang dibaca semalam.

beliau datang. buka pintu dengan mendadak.
mata nya mencerlang kepada notes kami.
dan beliau mula menyoalkan kenapa ada notes ape sume.

YOU SHOULD COME TO SGS PREPARED!!!

dr jamal pon kena hamun sekali.

aku dah rasa bersalah.

kemudian, beliau keluar bilik kami..
dan mengerah semua lecturers keluar... 
ta tahu la apa yang beliau bebelkan.

yang pasti, dr jamal masuk.
and suruh kitorang continue je.

dan, seterusnya.
aku dan kawan kawan ku menjalani proses SGS kami dengan biasa.

beliau ialah prof microb aku yang digeruni dan suka sangat psiko. 
takot aku. wuwuwuwu.

andropause ke prof?

Comments

~aida~ said…
tau xpe..
dia masuk klas aku tdi,semua snyap
tunduk je..takut siot..
n i k l i s a said…
beliau mcm msuk sume kelas je.. Huhu.. Tensi0n aje.
M-A-S said…
aku pun kene jgk.. gram je!!!!!!

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)