Skip to main content

dare enough?




ye. kawan kawan.
aku menyahut cabaran ini sebab rasa tercabar.
ditambah dengan sifat semula jadi aku yang suka kan cabaran.
eceh. *nak muntah*

walaupun aku macam xpatot la sahut cabaran ini.
sebab aku bukan nya cuti macam orang lain. 
aku tengok benda ni dekat belog kawan baik daku, zatie.
macam menarik je. 

so macam gedik la kan nak buat.
sapa nak buat jugak, jom la join.
jangan nak malu malu kucing pulak. 
aku tembak dengan sniper baru tahu. huahua.

cabarannya ialah '30 Days Blogging Challenge'


dan aku kena blogging pasal topic yang telah ditetapkan itew.
jom usha apemenda.



  • Day 1 — Your favorite song
  • Day 2 — Your favorite movie 
  • Day 3 – Your idea of the perfect first date.
  • Day 4 – Your favorite photograph of your best friend.
  • Day 5 – How important you think education is?
  • Day 6 – A photo of an animal you’d love to keep as a pet.
  • Day 7 – Your dream wedding.
  • Day 8 – A song to match your mood.
  • Day 9 – A photo of the item you last purchased.
  • Day 10 – A photo of our favorite place to eat.
  • Day 11 – What’s in your makeup bag?
  • Day 12 – Your current relationship, if single discuss how single life is.
  • Day 13 – Your views on drugs and alcohol
  • Day 14 – A TV show you’re currently addicted to.
  • Day 15 – Something you don’t leave the house without.
  • Day 16 – Your view on homosexuality. 
  • Day 17 – How you hope your future will be like.
  • Day 18 – 5 things that irritate ME about opposite/same sex
  • Day 19 – Your reflection in the mirror
  • Day 20 – The meaning behind your blog name.
  • Day 21 – A photo of something that makes you happy.
  • Day 22 – A letter to someone who has hurt you recently.
  • Day 23 – 15 facts about you.
  • Day 24 – A photo of something that means a lot to you.
  • Day 25 – Who are you?
  • Day 26 – A photo of somewhere you want to go.
  • Day 27 – What kind of person attracts you?
  • Day 28 – In this past month, what have you learned?
  • Day 29 – Something you could never get tired of doing.
  • Day 30 – A photograph of yourself today + three good things that have happened in the past 30 days



kawan kawan, nantikan saja post xseberapa dari saya yerh.

esok start.
esok mak ayah balik from mekah.yebedabeduuu!




k bye.


Comments

Azmi said…
wow semua rahsia kena korek ni..
gudlark lah...
n i k l i s a said…
azmi.

yeah.! thanx dude
cik nUnU said…
hihi..xsabar nak tunggu sampai penghabisan..
gudluck..;)
eh aku nak juga ;O

bagusnya
ak pun tgh xde idea nk update @@

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)