Skip to main content

orang gila

hye. salam.

sekarang kan semua orang dok kecoh pasal UNCLE seeker punya cerita cinta syyhh dia tuh.
xnak cakap banyak.
nak tahu usha sendiri.

blog blog lain pon banyak gak cerita. 
blog ni, xnak cerita panjang.
xnak ulas panjang.
bia daku pendam dalam hati jer.
pasal hal ni saje la. HAHA.

tapi tapi tapi,
aku nak share video ni.
tanya linda.
yang time uncle seeker debate dengan dr fadzillah kamsah tuh.


komen?

ni komen haku lak.
mulut cibai la mamat tuh. hak-tuih!
mulut cam haram jer.
aku tonyeh cili cabai baru tahu. 

nampak aa ko jenis baran weh.
cane perempuan nak lekat dengan ko..
ntah hape hape. poyo la lu.

ok dah habis marah orang gila. opss. he he

nah aku kasi gambar.


korang cek x cek x?
baik ngaku cepat! :)

k bye bye.

Comments

N said…
point uncle seeker nih ntah pape..macam dia tau sangat..hantu suka perempuan sexy?haha
Nik Lisa said…
N

tahu xpa. macam la religious sgt die tuh. =.=
Cik Maira said…
nyampah giler..
dia bajet bagus aaa?
cra dia ckp pon dh biadap!!
Nisa' said…
Macam nak tergelak. Hantu tak pernah wujud. Tetapi syaitan wujud. Syaitan boleh menyerupai pelbagai benda dan dapat dilihat sekiranya ia mahu dilihat, tak kisah kamera murah atau kamera yang bertaraf tinggi. Itu yang orang selalu confused - mengatakan hantu itu wujud, tetapi sebenarnya tidak. Tetapi tidak seharusnya menyoal, "Awak Islamkah?" Cerminkan diri dahulu sebelum bertanya. Tengok status diri di mana. Tapi saya tabik dengan sikap Datuk Fadhilah Kamsah yang sentiasa tenang dan dapat membidas kembali kata-kata Uncle tu.
Nur Areefah said…
perghhhhh molottt diaaaa!!!

mmg kontrolversi punya olang..macam2 halll


mimpi basah
nizam27391 said…
aishhhh...

rasa macam nak lanyak2 jer dier tu.. bajet jer lbey..
baca blog dier pon makin naikkan darah aku jer..

macam ni ker orang islam? dok canang2 bnda guna quran la hadis la..tapi akhlak tetap hancur..booodoooooo punya orang...
anisewater said…
urgh tgn haku dah naik nak tampor muke die pleaseeee lah! mulot cam hampeh jek! haihh~
Nik Lisa said…
myra :

agak aaa. perasannnn ler ko
Nik Lisa said…
nisa' :

yes. comment yang bernas. :)
Nik Lisa said…
efa :

hahha. mulut cibaiii owhh
Nik Lisa said…
nizam.. agak aa.
cian die ann.. xda manner
Nik Lisa said…
izirnn, agak la. ntah hape22.
wany said…
itulah.pk xgune akal.gune kepala lutut.wahahaha

Popular posts from this blog

:(

salam. kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku? bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku. bye. :(

nescafe ais.

hebat x? si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais. but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010. sgt terox kan kakak srg ni? tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :)) * bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw *  :))

Minyak ikan yang sangatlah bagus untuk kesihatan

Penah dengar tak minyak ikan, fish oil, ect ect? Ape yang bagus sangat minyak ikan atay fish oil ni? Actually dalam minyak ikan ni ada omega-3.. Korang tau tak omega 3 ni banyaaaak sangat khasiat dia.. tapi yang sedihnya badan kita ni tak hasilkan omega 3 ni sendiri.. so penting actually untuk korang amik supplement omega 3 in ur daily diet. Disebabkan banyaknya khasiat omega 3 ni. Daily requirement is about 1000-2000mg per day So sehari boleh la nak consume 1 atau 2 tablet omegaguard 1 capsule omega guard ada 999mg (campuran DHA and EPA) Antara khasiat omega 3 ni ✅ kesihatan jantung - kurangkan radang so xde la senang dapat heart attack - kurangkan cholesterol and tekanan darah yg jugak akan kurangkan risiko dapat jantung block ✅ kesihatan otak - otak kita banyak made of fat. So bila kita makan omega guard ni yg good fat ni dia akan meningkat congnitivity otak kita. 😊 ✅ kesihatan sendi - maintain bone density - joint mobility - kurang rasa sakit sendi bila nak