Pages

Tuesday, November 16, 2010

orang gila

hye. salam.

sekarang kan semua orang dok kecoh pasal UNCLE seeker punya cerita cinta syyhh dia tuh.
xnak cakap banyak.
nak tahu usha sendiri.

blog blog lain pon banyak gak cerita. 
blog ni, xnak cerita panjang.
xnak ulas panjang.
bia daku pendam dalam hati jer.
pasal hal ni saje la. HAHA.

tapi tapi tapi,
aku nak share video ni.
tanya linda.
yang time uncle seeker debate dengan dr fadzillah kamsah tuh.


komen?

ni komen haku lak.
mulut cibai la mamat tuh. hak-tuih!
mulut cam haram jer.
aku tonyeh cili cabai baru tahu. 

nampak aa ko jenis baran weh.
cane perempuan nak lekat dengan ko..
ntah hape hape. poyo la lu.

ok dah habis marah orang gila. opss. he he

nah aku kasi gambar.


korang cek x cek x?
baik ngaku cepat! :)

k bye bye.

14 comments:

N said...

point uncle seeker nih ntah pape..macam dia tau sangat..hantu suka perempuan sexy?haha

n i k l i s a said...

N

tahu xpa. macam la religious sgt die tuh. =.=

MyR@ said...

nyampah giler..
dia bajet bagus aaa?
cra dia ckp pon dh biadap!!

Nisa' said...

Macam nak tergelak. Hantu tak pernah wujud. Tetapi syaitan wujud. Syaitan boleh menyerupai pelbagai benda dan dapat dilihat sekiranya ia mahu dilihat, tak kisah kamera murah atau kamera yang bertaraf tinggi. Itu yang orang selalu confused - mengatakan hantu itu wujud, tetapi sebenarnya tidak. Tetapi tidak seharusnya menyoal, "Awak Islamkah?" Cerminkan diri dahulu sebelum bertanya. Tengok status diri di mana. Tapi saya tabik dengan sikap Datuk Fadhilah Kamsah yang sentiasa tenang dan dapat membidas kembali kata-kata Uncle tu.

Nur Areefah said...

perghhhhh molottt diaaaa!!!

mmg kontrolversi punya olang..macam2 halll


mimpi basah

nizam27391 said...

aishhhh...

rasa macam nak lanyak2 jer dier tu.. bajet jer lbey..
baca blog dier pon makin naikkan darah aku jer..

macam ni ker orang islam? dok canang2 bnda guna quran la hadis la..tapi akhlak tetap hancur..booodoooooo punya orang...

izrin_anis said...

urgh tgn haku dah naik nak tampor muke die pleaseeee lah! mulot cam hampeh jek! haihh~

n i k l i s a said...

myra :

agak aaa. perasannnn ler ko

n i k l i s a said...

nisa' :

yes. comment yang bernas. :)

n i k l i s a said...

efa :

hahha. mulut cibaiii owhh

n i k l i s a said...

nizam.. agak aa.
cian die ann.. xda manner

n i k l i s a said...

izirnn, agak la. ntah hape22.

wany said...

itulah.pk xgune akal.gune kepala lutut.wahahaha

n i k l i s a said...

cian dia an

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...