Skip to main content

orang gila

hye. salam.

sekarang kan semua orang dok kecoh pasal UNCLE seeker punya cerita cinta syyhh dia tuh.
xnak cakap banyak.
nak tahu usha sendiri.

blog blog lain pon banyak gak cerita. 
blog ni, xnak cerita panjang.
xnak ulas panjang.
bia daku pendam dalam hati jer.
pasal hal ni saje la. HAHA.

tapi tapi tapi,
aku nak share video ni.
tanya linda.
yang time uncle seeker debate dengan dr fadzillah kamsah tuh.


komen?

ni komen haku lak.
mulut cibai la mamat tuh. hak-tuih!
mulut cam haram jer.
aku tonyeh cili cabai baru tahu. 

nampak aa ko jenis baran weh.
cane perempuan nak lekat dengan ko..
ntah hape hape. poyo la lu.

ok dah habis marah orang gila. opss. he he

nah aku kasi gambar.


korang cek x cek x?
baik ngaku cepat! :)

k bye bye.

Comments

N said…
point uncle seeker nih ntah pape..macam dia tau sangat..hantu suka perempuan sexy?haha
n i k l i s a said…
N

tahu xpa. macam la religious sgt die tuh. =.=
MyR@ said…
nyampah giler..
dia bajet bagus aaa?
cra dia ckp pon dh biadap!!
Nisa' said…
Macam nak tergelak. Hantu tak pernah wujud. Tetapi syaitan wujud. Syaitan boleh menyerupai pelbagai benda dan dapat dilihat sekiranya ia mahu dilihat, tak kisah kamera murah atau kamera yang bertaraf tinggi. Itu yang orang selalu confused - mengatakan hantu itu wujud, tetapi sebenarnya tidak. Tetapi tidak seharusnya menyoal, "Awak Islamkah?" Cerminkan diri dahulu sebelum bertanya. Tengok status diri di mana. Tapi saya tabik dengan sikap Datuk Fadhilah Kamsah yang sentiasa tenang dan dapat membidas kembali kata-kata Uncle tu.
Nur Areefah said…
perghhhhh molottt diaaaa!!!

mmg kontrolversi punya olang..macam2 halll


mimpi basah
nizam27391 said…
aishhhh...

rasa macam nak lanyak2 jer dier tu.. bajet jer lbey..
baca blog dier pon makin naikkan darah aku jer..

macam ni ker orang islam? dok canang2 bnda guna quran la hadis la..tapi akhlak tetap hancur..booodoooooo punya orang...
izrin_anis said…
urgh tgn haku dah naik nak tampor muke die pleaseeee lah! mulot cam hampeh jek! haihh~
n i k l i s a said…
myra :

agak aaa. perasannnn ler ko
n i k l i s a said…
nisa' :

yes. comment yang bernas. :)
n i k l i s a said…
efa :

hahha. mulut cibaiii owhh
n i k l i s a said…
nizam.. agak aa.
cian die ann.. xda manner
n i k l i s a said…
izirnn, agak la. ntah hape22.
wany said…
itulah.pk xgune akal.gune kepala lutut.wahahaha

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)