Pages

Wednesday, November 10, 2010

VISUAL KEI makeup style

hey mari mari saya mahu bercerita pasal make up jepang lagi.
kenapa lagi?
sebab dulu saya dah bercerita pasal makeup GYARU style.
cek it out okay. :)

walaupon saya bukan orang jepun. tp, saya jumpa satu lagi make up budak2 jepun yang macam cun je.
nasib bek kawan blog saya, mika darkness ni rekemen kan make up ni.

name makeup ni : visual kei

laki perempuan boleh pakai.
xmacam makeup gyaru ni. hanya gurl je seswai.
sebab nak kena pakai fake lashes ape sume lagi. hehehe.

makeup ni simple je.
kena main bahagian mata je la kot.
eyeliner sikit. eyeshadow skit.
kena pandai lukis lukis la.
cane nak buat winged untuk eyeliner tuh....

die nampak macam ganas gitu.
wuuwuw takot. xcomel cam GYARU la.
tapi okay la.

cakap x guna. jom tengok gambar jerhh.




so, sape nak try fesyen lagu ni.
boleh la mengusha tutorial di you tube itu. 

ok, bye bye. :)

4 comments:

~Mika Darkness~ said...

it's actually a style/fashion. not just the make-up. :)
but, yea, it's simple but not as cute as Gyaru. it's COOL! >:D
huhu... Mika suke pkai make-up style VK ni. hehe xD


p/s: *0* Alice Nine!!! yey!!! xD

n i k l i s a said...

mika, lisa nak tgok mika makeup cani. hehehe. :)

~Mika Darkness~ said...

hiks! xD
mmg nk try. tp, masih dlm proses mencari eyeshadow wrna merah. x jmpe2 smpai skang! Dx
uhuk

n i k l i s a said...

selamat mencari. ganaz ler nt. hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...