Skip to main content

welcome back.

sometimes, i wish to be alone

haji nik yusof dan hajjah nornazila.
welcome back to malaysia.

yeah.
mak dan ayah aku dah selamat sampai Malaysia dah.
balik from haji. :)


lepas delay macam macam.
kat jeddah delay. kat klia nak balik kb pon delay.
haih haih. 
tapi sampai jugak akhirnya.


syukur, alhamdulillah.

tapi still ada yang xsampai lagi.
bag baju mak aku still kat jeddah sana. 
he he he. 
macam mana tuh? 

tadi, aku kol ayah.
suara serak serak gitu.
habis hilang suara macho ayah ku. he he.
perubahan cuaca kot.

akhir kata,
aku sangat xsabar dan teruja betol nak balik kampung hujung minggu ni. :)

Comments

meaw said…
nak inai ;)
haha
-cik cla- said…
alhamdulillah.welkem back cikgu n wife =p
n i k l i s a said…
meaw ;

boleh boleh. i post pakai email k

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)