Skip to main content

25

update yang lambat gila. haih. haih.
maaf korang. wuwuwuw.

these are friends yang tagged me. 
thnx kerana mengingati daku. terharu terharu. wewe


so, tag ni kisahnya macam ni.
i have to list down 25 things or facts about me.

so here it is. 

THE LIST OF 25. 

1. aku suka baca novel omputih. 
2. aku ada kucing nama oreo.
3. budak sem 3 kat uitm shah alam.
4. 19teen
5. nak sangat pegi bukit cerakah
6. nak sangat try hop on hop off KL tuh. :)
7. since aku suka LOMO, aku ada UWS sakurasan. pink kaler. yucks.
8. besides lomo, i also in love with korea. movies, music, the artist. all.
9. i love TOP bigbang, HERO dbsk, and eunhyuk suju.
10. i have boyfriends. girlfriends. and no abnormal friends yet.
11. i  love to study, but i got distracted easily
12. i think life is unfair, especially in the environment of my faculty.
13. my dean is a cardiologist! so proud with u KY. 
14. i choose my friends.
15. i have two blogs. 
16. i love woman with styles. 
17. blogwalking is my passion.
18. i got a new crush but let it be a secret.
19. orang lain cuti sem, tapi saya x. :(
20. dan sekarang terasa nak deactivate kan je FB tuh.
21. im easily get jealous.
22. im fragile. 
23. i love my family.
24. i think a lot about my future. my jobs, my future family. bla. bla.
25. i wish to go to sipadan.

huh, finish. so hard aa.
sape nak wat, wat la yerh. :)

Comments

Nur Areefah said…
lama tak maen tag2 hoho

latest entry : couple tak haram pun
nizam27391 said…
saper crush terbaru ko?
banyak nyer la pakwe ko an..
n i k l i s a said…
nizam. ada la somebody. :)

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)