Skip to main content

nak tahu apa rupe kraken?


do u know kraken?
kraken tuh macam satu binatang lah.
yang menggerunkan.

i know pon sebab hari tuh tengok movie clash of the titans. 

so, nak tahu how it look likes?
gerun sangat ke?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
 TADAA!


OMG. i am in tears. LOL.

funny meh. HAHA

FMTU ; semakin hari semakin risau. hurm


Comments

haha.. nsem gler mnatang tu..
Nesa Wazir said…
hahahahah.mcm ketam
n i k l i s a said…
Mohd Wakiyuddin Rosnan ;

ensem ke? muka xnmpk bro.. hahaha
n i k l i s a said…
nesa wazir :

HAHA. tahu xpa.
Anonymous said…
hahaha. sakan macy gelak ;D
budakkecik said…
hahaha...awal2 tak sangka gambar baby sondol lantai...sampai mcm tuh skali...hahhaa
yebbit + . + said…
tgkk 5 6 kali seram gakk. huu
dalam One Piece pun ada kraken
sotong yg besar tu
n i k l i s a said…
macy : tuh la. bengong jer baby tuhh
n i k l i s a said…
budak kecik :

xnampak cam baby? habes tuh cam ape. he he he
n i k l i s a said…
ouh ya. kraken uh sotong an...
Mama Kembar said…
mak aih! camna dia leh jln camtu hehehe
tperanjat aku.. aku da cover2 da muke aku takot nanti ada hantu ke apa.. tgok2 bdak sondol lantai jer..
n i k l i s a said…
mama kembar.
tatahu la. hebat budak tuh.. hehe
bard bahtiar said…
nk sewa bdk ni la,nk bersihkn lantai kt umah bard..ekekeke
Dye Kronniesar said…
kraken?eh?
citer kat muvie aritue kan?
citer yg ade medusa tue.haha. :P
luper lak tajuk.
hahahaha hampeh. aku ingat apa benda lahh. hahahaha.
Sophie Al-yahya said…
kraken? bukan ke yg dimaksudkan kraken tu yajuj makjud ke?
~faty~ said…
uih,dhsyat baby tuh.hee~
n i k l i s a said…
nizam :alah. ko ni. rilek suda
n i k l i s a said…
dye :

cter sal tuhan2 omputih biasa ade lah benda ni.
n i k l i s a said…
sophie :

ye ke?
ntah la.
n i k l i s a said…
faty

agak aa. seram gak.
WerT said…
sutun gergasi tue..
ganas tp comel kowt..hahaa

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)