Pages

Monday, November 8, 2010

gyaru make up style

well well west.

aku suka tengok perempuan yang lawa lawa.

ceh, cakap macam aku les je.
mana ada weh.

i mean aku suka tengok macam mana perempuan tuh dress up.
style style.

macam mana dia make up.

macam mana dia pakai tudung. 

dan macam macam lagi. he he he.

and aku suka tengok budak pompaun jepon.
yang makeup ala ala budak baik tuh.

hasilnya sekarang ni, tengah gila tengok video make up.
style gyaru ni.

gyaru ni style make up orang jepun.
yang konon nye macam innocent habes tuh kan.

jap aku cari pic.

hah ni dia.


macam innocent kan. 

tapi seriously, nak be like this.
step dia banyak gila.

pakai ni la, pakai tuh la.
pmenda entah. aku pon xtahu.

so, sape berani cuba lah style ni.
pakai dengan hijab pulak. mesti lawo. :)

nak tutorial, search je kat u tube. melambak. 

tapi aku x berani la. plus, malas. he he he. 

8 comments:

~Mika Darkness~ said...

gyaru style is the best! xD
for the princess-looking make-up.

:-: Nizam27391 :-: said...

aku nak makeup2 camni bleh? hehe..

n i k l i s a said...

haha. tau xpa. love it!

n i k l i s a said...

nizam, please dont.

~Mika Darkness~ said...

sbnrnye, boleh aje kalo llki nk make-up cara ni. huhu... sbb kat Jepun ade fashion yg dipanggil sbg visual kei. n mmg rmai gak la artis2 visual kei ni make-up cmni. n kbykkannye llki. hehe...
tu kalo kat Jepun la. tp kat cni kalo ade llki yg make-up cmni...er... mungkin...KL...eh..tak. mungkin... Malaysia akan banjir dgn muntah. ahaks!
jgn marah ea llki malaysia... :P

n i k l i s a said...

nak wat post sal visual kei la pulak.
nak kasi nizam. mesti saya termuntah. HAHA

~Mika Darkness~ said...

hehe... bgus2! buat okay? xD
me like~ hehe

n i k l i s a said...

orait dear. nantikan. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...