Skip to main content

Day 2 — Your favorite movie

tajuk hari ke dua ni buat aku senyum.
sebab aku ni kaki movie.

ye. aku seorang yang sangat suka tengok movie.
whether i took the movies from my friends yang memang supplier terbaik daku. hahaha
atau aku pergi mana mana tempat yang ada wayang dan tengok kat situ teros.

so, my favorite movie yang aku suka.
dan aku dah tengok banyak kali tapi aku xbosan pon.
xlain dan x bukan.
movie 27 dresses

cerita ni dah lama da aku rasa.
pasal ape?
aku tulis secara ringkas saja ye.
pasal sorang perempuan yang jadi bridesmaid for 27 weds.
so, she has 27 dresses made for the bridesmaid.
the dresses are all macam sangat chick la. depends on the wedding itself.
rasa cam nak jer. he he.
and yes, its a romantic movie. he he he.

then of course ada part part konflik tuh kan. 
which make the movie more interesting.

the best part is.
scene where james marsden tuh datang rumah katherine heighl.
then, katherine tukar tukar 27 dresses dia tuh.
and james snap the pictures of her. so sweet.

video 27 dresses tuh. :)

so, ape movie favorite korang pulak eh? 

and yeah, this post is regarding THIS POST. check it out.

Comments

wehh aku sukaaaaaaaa gila cerita ni! tengok banyak kali pun layan lagi doww :D :D :D
setiap kali ak tgk movie dkt wayang msti ak ske
hahahah xkesah lah org lain minat ke tak =.=
mngkin sbb effect dia yg sgt best dan mengasyikkan

oh tapi the best movie ak rasa tetap jatuh kepada Toy Story
huahua dan harry potter mngkin..
err mngkin Narnia juga
lord of the rings pun erm mcm ok jgak
amirfazwan said…
jgn lupa..buh movie reviews anda di REP91 juge..
masyuk kot..
hehehe
n i k l i s a said…
nad.

tahu xpa. bestt sgt an?
n i k l i s a said…
hehe.
ko pegi tgok wyg cter best je. tuh yg jd best.

try ko p tgok 2 alam ke ape ke.
mesti ko marah2
n i k l i s a said…
amir, boleh taruk situ jugak eh?

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)