Pages

Tuesday, November 30, 2010

Day 2 — Your favorite movie

tajuk hari ke dua ni buat aku senyum.
sebab aku ni kaki movie.

ye. aku seorang yang sangat suka tengok movie.
whether i took the movies from my friends yang memang supplier terbaik daku. hahaha
atau aku pergi mana mana tempat yang ada wayang dan tengok kat situ teros.

so, my favorite movie yang aku suka.
dan aku dah tengok banyak kali tapi aku xbosan pon.
xlain dan x bukan.
movie 27 dresses

cerita ni dah lama da aku rasa.
pasal ape?
aku tulis secara ringkas saja ye.
pasal sorang perempuan yang jadi bridesmaid for 27 weds.
so, she has 27 dresses made for the bridesmaid.
the dresses are all macam sangat chick la. depends on the wedding itself.
rasa cam nak jer. he he.
and yes, its a romantic movie. he he he.

then of course ada part part konflik tuh kan. 
which make the movie more interesting.

the best part is.
scene where james marsden tuh datang rumah katherine heighl.
then, katherine tukar tukar 27 dresses dia tuh.
and james snap the pictures of her. so sweet.

video 27 dresses tuh. :)

so, ape movie favorite korang pulak eh? 

and yeah, this post is regarding THIS POST. check it out.

6 comments:

nadrah zainuddin said...

wehh aku sukaaaaaaaa gila cerita ni! tengok banyak kali pun layan lagi doww :D :D :D

Fakhrur Razi berkata said...

setiap kali ak tgk movie dkt wayang msti ak ske
hahahah xkesah lah org lain minat ke tak =.=
mngkin sbb effect dia yg sgt best dan mengasyikkan

oh tapi the best movie ak rasa tetap jatuh kepada Toy Story
huahua dan harry potter mngkin..
err mngkin Narnia juga
lord of the rings pun erm mcm ok jgak

amirfazwan said...

jgn lupa..buh movie reviews anda di REP91 juge..
masyuk kot..
hehehe

n i k l i s a said...

nad.

tahu xpa. bestt sgt an?

n i k l i s a said...

hehe.
ko pegi tgok wyg cter best je. tuh yg jd best.

try ko p tgok 2 alam ke ape ke.
mesti ko marah2

n i k l i s a said...

amir, boleh taruk situ jugak eh?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...