Pages

Tuesday, November 9, 2010

hangin kot 7 nov hari tuh

mari mari aku nak cerita kisah yg wat aku hangin.
dah tulis panjang lebar tapi akhirnya terjadi INI.
usha lah post ITU supaya anda paham.

kiranya dah hangin dua kali la ni.
hangin sebab kisah INI. dan hangin sebab kisah yang aku nak cerita ni.


------------------------------------------------------------------------------------

nah aku kasi drawing aku yg cun gila. hahaha.


before tuh benda kuning itu adalah bas. nama dirahsiakan ye. kalo boleh guess go on lah.

kejadian ini berlaku di bentong.

dan mempunyai 3 step yang crucial.

step 1
bas meluncur dengan amat laju. vroom vroom. 

step 2
driver bas xda skill ni x sedar kot ada bonggol/bumper tinggi. 
sampaikan lalu selamber je, xbrek xbuat apa apa.
haih. 
lalu bas itu sedikit melayang dan menghentak jalan.
bunyi dia memang mengancam jiwa raga ku yg macho ini. huh.

step 3
driver yg berskill tiba tiba mampu mengawal stereng sebab lepas bumper tuh ada selekoh la pulak.
nasib baik gila. 

pengakhiran
bas rosak xleh gerak dah.
dan aku terpksa tukar bas. wuwuwuw.



FMTU : hey, what happen? dont u feel weird BFF?

2 comments:

Aizat Shafiq said...

nasib baik bas tu tak drift...
hehehehe

n i k l i s a said...

bas drift, i buat post baru lah..
hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...