Pages

Sunday, November 21, 2010

MOVIE : UNSTOPPABLE. (MUST WATCH)


puas hati gila tengok cerita atas.
korang akan rasa saspen gila larh.
memang breath-taking sangat sangat.
rasa macam pengaliran udara badan korang xwork sangat.
rasa tercungap cungap habes la.
serius dow. 

bayang jer la.
kereta api yang xda orang pandu.
banyak gerabak pulak tuh. 36 kalo xsilap.
ada pulak 9 kot gerabak yang methane phenol yang hazardous tuh.
very flamable kot.
kalo jatuh memang pung pang pung pang je terbakar
eceh, aku cakap macam tahu je amenda methane phenol tuh.
HUAHUAHUA.

unstoppable sebab train 777 tuh la xleh berenti.
then usaha orang orang cuba untuk memberhentikan train tuh la.
one of those are chris pine yang sangat hensem. OMG.
nasib baik stoppable jugak akhirnya. HAHA.

korang kena tengok la movie ni.
memang BEST.
kalo xbest cari aku. 
aku bayar balik duit tiket korang.
(waaa. xpasal pasal nak bayarkan.)

akhir kata, PEGI TENGOK OKAY.

train 777 yang xnak berhenti tuh. HAHA. panjang gila okayyy!

nak bintang?
aku kasi 5 bintang! puas HATI sangat. :)

FMTU : i have fun! pandai aku pilih movie kan?  he he

4 comments:

Uruchimaru @ kf said...

review filem mcm ok je.ni!

bape bintang nak bagi ni?

n i k l i s a said...

OKAYY gileee.

bg 5 bintang. puas hati gila.

WAHIDA ALIAS said...

mesti tgk ni..jom2..hehe

nizam27391 said...

dah tgok gak...best sangat2...
antara aku ngan chris pine uh aku lagi ensem... =.=

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...