Skip to main content

MOVIE : UNSTOPPABLE. (MUST WATCH)


puas hati gila tengok cerita atas.
korang akan rasa saspen gila larh.
memang breath-taking sangat sangat.
rasa macam pengaliran udara badan korang xwork sangat.
rasa tercungap cungap habes la.
serius dow. 

bayang jer la.
kereta api yang xda orang pandu.
banyak gerabak pulak tuh. 36 kalo xsilap.
ada pulak 9 kot gerabak yang methane phenol yang hazardous tuh.
very flamable kot.
kalo jatuh memang pung pang pung pang je terbakar
eceh, aku cakap macam tahu je amenda methane phenol tuh.
HUAHUAHUA.

unstoppable sebab train 777 tuh la xleh berenti.
then usaha orang orang cuba untuk memberhentikan train tuh la.
one of those are chris pine yang sangat hensem. OMG.
nasib baik stoppable jugak akhirnya. HAHA.

korang kena tengok la movie ni.
memang BEST.
kalo xbest cari aku. 
aku bayar balik duit tiket korang.
(waaa. xpasal pasal nak bayarkan.)

akhir kata, PEGI TENGOK OKAY.

train 777 yang xnak berhenti tuh. HAHA. panjang gila okayyy!

nak bintang?
aku kasi 5 bintang! puas HATI sangat. :)

FMTU : i have fun! pandai aku pilih movie kan?  he he

Comments

Uruchimaru @ kf said…
review filem mcm ok je.ni!

bape bintang nak bagi ni?
n i k l i s a said…
OKAYY gileee.

bg 5 bintang. puas hati gila.
WAHIDA ALIAS said…
mesti tgk ni..jom2..hehe
nizam27391 said…
dah tgok gak...best sangat2...
antara aku ngan chris pine uh aku lagi ensem... =.=

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)