Skip to main content

korang macam ni ke last night?

salam. :)

sorry guys,
more posts on last night-so-awesome-football-match. :)
jangan muak muak tau tau.?

the story beginsss.. 

At first, Malaysia scored a goal and I was like:




And then Indonesia scored a goal, (1-1) and I was like:




And then Indonesia scored another goal, and I was like:




And then, they announced Malaysia 4-2 Indonesia, I was like:








To those who’re (Malaysians) not proud of Malaysia at all, this is for you:




Indonesia:




MALAYSIA, THIS IS FOR YOU :)




I’m proudly a Malaysian,



i took this from my tumblr. 
HAHA. 

so, are u guys like these last night?

u guys can comment this post to answer my question yea! 

k lah bye bye.

Comments

hihihihi =)
suka baca entry nie.. <3
Unknown said…
haha..seyes kelakar la lisa...haahah
FH said…
haha cooll gila
waaa.. best best entri nie/// suka suka'
sebijik macam aku yg atas sklai tu.ahaks!!!

best!
Nik Lisa said…
@Kembang Perawan 3288

erk! aku yang last tuhh. ala ala clubing skit. HAHAHa
Ain Zulaikha said…
adehhhhh lisa are you okey? ehhehehe


p/s : terima kasih sebab komen entry Help me! Help me! kih kih kih :)


selamat tahun baru :)
Nik Lisa said…
@Ain Zulaikha

HAHA. awat nyeaaa? :P

selamat tahun baru jugak ain!
faiq said…
im more than dat...hehe
Nik Lisa said…
@faiq

HAHA. u're like what then? :)
Luqman Zakaria said…
niklisa : nice entry yang nih..byk expresi!hehe
Luqman Zakaria said…
mucho welkam niklisa~hehe :P
Nik Lisa said…
@arep_lockermonth

die tade lak nak folo kite. -.-

Popular posts from this blog

:(

salam. kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku? bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku. bye. :(

nescafe ais.

hebat x? si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais. but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010. sgt terox kan kakak srg ni? tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :)) * bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw *  :))

Minyak ikan yang sangatlah bagus untuk kesihatan

Penah dengar tak minyak ikan, fish oil, ect ect? Ape yang bagus sangat minyak ikan atay fish oil ni? Actually dalam minyak ikan ni ada omega-3.. Korang tau tak omega 3 ni banyaaaak sangat khasiat dia.. tapi yang sedihnya badan kita ni tak hasilkan omega 3 ni sendiri.. so penting actually untuk korang amik supplement omega 3 in ur daily diet. Disebabkan banyaknya khasiat omega 3 ni. Daily requirement is about 1000-2000mg per day So sehari boleh la nak consume 1 atau 2 tablet omegaguard 1 capsule omega guard ada 999mg (campuran DHA and EPA) Antara khasiat omega 3 ni ✅ kesihatan jantung - kurangkan radang so xde la senang dapat heart attack - kurangkan cholesterol and tekanan darah yg jugak akan kurangkan risiko dapat jantung block ✅ kesihatan otak - otak kita banyak made of fat. So bila kita makan omega guard ni yg good fat ni dia akan meningkat congnitivity otak kita. 😊 ✅ kesihatan sendi - maintain bone density - joint mobility - kurang rasa sakit sendi bila nak