Skip to main content

weh, nyampah lah aku.


tiba tiba aku rasa menyampah dengan blog aku.
hahahaha.

kau x rasa menyampah ke?

sori aa entri pendek.
dan xda isi.
isi xlari okay?
tajuk nyampah, isi dia aku nyampah...

tapi memang buang masa jer korang baca. haha

so, aku taruk benda ni.
at least ada aa benda nak baca.

dah ada word reblog, memang sah aku cilok tumblr.

k bye

Comments

Mknace said…
:) :) :)
hehehe boleh la tu
jangan benci blog sendiri
terbaeekkk!!!!

singgah dari mknace unlimited
Amalina Azlan said…
lisa, ajar naa camne nak letak ayat ' oh Allah, cleanse my heart blablabla' dalam kotak macam yang lisa punye tu boleh? hehe
ARC™ said…
hai kembar hahah
ade tumblr meh ar datang ARC13 SHARING
n i k l i s a said…
@Mknace

haha.benci benci sayang balik. lol
n i k l i s a said…
@azuha rahimi

gelak nape? ini bukan kelaka.aicehh. LOL
n i k l i s a said…
@Amalina Azlan

orait. cek spiceup ur blog nye page ok.
n i k l i s a said…
@ARC™

kembar taun lain. hehee.
tumblr best dow. boleh cilok2.kah kah..
orait bro

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)