Pages

Monday, January 24, 2011

weh, nyampah lah aku.


tiba tiba aku rasa menyampah dengan blog aku.
hahahaha.

kau x rasa menyampah ke?

sori aa entri pendek.
dan xda isi.
isi xlari okay?
tajuk nyampah, isi dia aku nyampah...

tapi memang buang masa jer korang baca. haha

so, aku taruk benda ni.
at least ada aa benda nak baca.

dah ada word reblog, memang sah aku cilok tumblr.

k bye

8 comments:

Mknace said...

:) :) :)
hehehe boleh la tu
jangan benci blog sendiri
terbaeekkk!!!!

singgah dari mknace unlimited

azuha rahimi said...

hahahahaha

Amalina Azlan said...

lisa, ajar naa camne nak letak ayat ' oh Allah, cleanse my heart blablabla' dalam kotak macam yang lisa punye tu boleh? hehe

ARC™ said...

hai kembar hahah
ade tumblr meh ar datang ARC13 SHARING

n i k l i s a said...

@Mknace

haha.benci benci sayang balik. lol

n i k l i s a said...

@azuha rahimi

gelak nape? ini bukan kelaka.aicehh. LOL

n i k l i s a said...

@Amalina Azlan

orait. cek spiceup ur blog nye page ok.

n i k l i s a said...

@ARC™

kembar taun lain. hehee.
tumblr best dow. boleh cilok2.kah kah..
orait bro

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...