Skip to main content

weh, nyampah lah aku.


tiba tiba aku rasa menyampah dengan blog aku.
hahahaha.

kau x rasa menyampah ke?

sori aa entri pendek.
dan xda isi.
isi xlari okay?
tajuk nyampah, isi dia aku nyampah...

tapi memang buang masa jer korang baca. haha

so, aku taruk benda ni.
at least ada aa benda nak baca.

dah ada word reblog, memang sah aku cilok tumblr.

k bye

Comments

:) :) :)
hehehe boleh la tu
jangan benci blog sendiri
terbaeekkk!!!!

singgah dari mknace unlimited
amalinazlan said…
lisa, ajar naa camne nak letak ayat ' oh Allah, cleanse my heart blablabla' dalam kotak macam yang lisa punye tu boleh? hehe
x said…
hai kembar hahah
ade tumblr meh ar datang ARC13 SHARING
Nik Lisa said…
@Mknace

haha.benci benci sayang balik. lol
Nik Lisa said…
@azuha rahimi

gelak nape? ini bukan kelaka.aicehh. LOL
Nik Lisa said…
@Amalina Azlan

orait. cek spiceup ur blog nye page ok.
Nik Lisa said…
@ARC™

kembar taun lain. hehee.
tumblr best dow. boleh cilok2.kah kah..
orait bro

Popular posts from this blog

:(

salam. kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku? bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku. bye. :(

nescafe ais.

hebat x? si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais. but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010. sgt terox kan kakak srg ni? tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :)) * bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw *  :))

Minyak ikan yang sangatlah bagus untuk kesihatan

Penah dengar tak minyak ikan, fish oil, ect ect? Ape yang bagus sangat minyak ikan atay fish oil ni? Actually dalam minyak ikan ni ada omega-3.. Korang tau tak omega 3 ni banyaaaak sangat khasiat dia.. tapi yang sedihnya badan kita ni tak hasilkan omega 3 ni sendiri.. so penting actually untuk korang amik supplement omega 3 in ur daily diet. Disebabkan banyaknya khasiat omega 3 ni. Daily requirement is about 1000-2000mg per day So sehari boleh la nak consume 1 atau 2 tablet omegaguard 1 capsule omega guard ada 999mg (campuran DHA and EPA) Antara khasiat omega 3 ni ✅ kesihatan jantung - kurangkan radang so xde la senang dapat heart attack - kurangkan cholesterol and tekanan darah yg jugak akan kurangkan risiko dapat jantung block ✅ kesihatan otak - otak kita banyak made of fat. So bila kita makan omega guard ni yg good fat ni dia akan meningkat congnitivity otak kita. 😊 ✅ kesihatan sendi - maintain bone density - joint mobility - kurang rasa sakit sendi bila nak