Skip to main content

fisheye no.2

salam.

aku terasa nak beli
fisheye no.2

ada black.  
kalau from clickshop rm 240

white and pink, both worth rm275
also from clickshop

care to drive thru clickshop for fisheye?

what it can do?
these awesomeness

 

cool, kan?

tapi masih blur mahu beli which one.

ada KAWAN cakap, hari tuh die jalan jalan kat klcc.
dan terjumpa satu kedai jual fisheye no. 2 ni, rm200.
aku macam wow.

tapi tanye kedai ada, die xtahu pulak. aisehh

from MOOKS (which is kat KLCC jugak), white edition nye rm285. erk. mahal pulak.

i wonder kedai die pegi tuh kedai ape. emm.
i better confirm it first. 

ouh, lesdeux punye quite mahal.

Fisheye No. 2
Price : MYR270

Fisheye No 2 Pink Edition
Price : MYR310

Fisheye No 2 White Edition
Price : MYR310

waa. setakat ni, the best choice is clickshop aa.
tapi, nak try konfem yang klcc tuh. 

k lah bye.

Comments

Anonymous said…
wow, baru tau ada kamera mcm ni. selalu orang dok sibuk layan dslr je kan.
n i k l i s a said…
@Rara Nasiha

agak aa. layan la lomo.lg seronok.
syafeeq said…
Berapa ramai layan fisheye ek?
Selai kau,kau je aku kenal nak layan fisheye.
n i k l i s a said…
@syafeeq

ala der,
nape nak kena tanya berapa ramai layan fisheye?
perlu ke? -.-

btw, ramai ah gak lomokids gune fisheye.

ko x kenal ot.
♥ ieRa ♥ said…
lawo2..bile la nak beli lomo nih?harap nikon jerk skrg
n i k l i s a said…
@♥ ieRa ♥

waahhh pwitt ada nikon. hebatt!

Popular posts from this blog

:(

salam.
kalo xsuka jangan lah layan. maaf la kan. aku penuhkan newsfeed korang.  mesti bosan kan tengok status aku jer. kang aku delete baru tahu. aku xperlulah orang yang suke sindir menyindir ni. ko saje nk bergurau ke aku xtahu. tapi ayat ko serius menyakitkan hati. pandai gile ko sindir eh? newsfeed ko x gerak ke? kesian. kawan kawan ko xmen fb ke? ke aku je kawan ko yang men fb?  jadi news aku yang banyak naik? annoying gila.  aku xkisah langsung kalau nak delete ko. baru ko puas kan? xjumpa status aku?
bodow lah. aku bukan update status gedik mengada pon. aku update status yang orang nak tahu ape aku fikir pasal die. itu pon jadi hal. nak sindir aku bagai. serius benci orang macam tuh.  ok fine. aku deactiveate fb aku.

bye. :(

nescafe ais.

hebat x?
si kakak yg umonye 19taon tahon 2010.. nak wat nescafe ais.
but then x reti. so, mintak tlg adik die yg umonye 10taon 2010.
sgt terox kan kakak srg ni?
tp, hasilnye sangat bes. nyum3. :))
*bakal suami saya. nescafe ais saya bes taw*  :))

SPICE-UP UR BLOG : buat sticky post

salam.
hari ni nak share, macam mana nak buat sticky post.  sticky post tuh macam, post yang melekit. huh?
ok, sebenarnya. sticky post tuh macam post pemberitahuan (contohnya la) bagi sesuatu tempoh masa. kalau korang post benda lain, post pemberitahuan korang tuh akan still kat paling atas. so, orang masuk, tuh post first yang orang akan baca. 
sesuai la bagi sape sape yang buat kontest itu. :)
cara cara nya :


 tekan post option (yang bulat merah)
 pilih 'scheduled at'
 pilih tarikh dan pukul berapa korang nak sampai bila post tuh jadi post utama. :)
 dah siap!

k bye. :)