Pages

Tuesday, January 18, 2011

tahniah adik!

salam.

masuk hari ni, kirenya dah 4 hari aku holiday. YAAY!
aku belom cerita kan, aku sbenarnya tengah holiday sekarang. hehe.
awesome kan?

banyak benda baik baik sepanjang aku cuti ni.
antaranya ialah,
adik aku yang baru masuk tingkatan 4 tuh.
dia ditawarkan untuk masuk SBP.
SBP u olls! :)
sekolah berasmara penuh sultan abdul razak. kat negeri sembilan.

congrats weh.! 
abe long nampaknya dah ada kroni.
bila la gang mrsm nak sampai ni?
dila la kot. pffft.
xkisah la kan, mrsm ke sbp ke sekolah harian ke.
bagi aku sume sama jer. sekolah jugak.


btw,
rumah is the best place ever.
dont u think so?
i memang tengah have fun gila kat rumah.
walaupon xbuat apa apa. LOL

k lah, bye bye

4 comments:

nuraru said...

eh..muka adik awk nk same dgn adlee eh? huhu

n i k l i s a said...

@nuraru

ntah, sama eh? hurmm

saya_arief said...

ajak adik lawan futsal.
:D

n i k l i s a said...

@saya_arief

erk boleh boleh. err.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...